Slik lager du STEKT RIS på lavkarbovis!

reklame // cdon & tights.no

Slik ble middagen min seende ut i dag! Det var akkurat like godt og enkelt som det ser ut. I kjøkkeskapet fant jeg et lavkarbovennlig-alternativ til ris som jeg ikke har testet enda. Det bestemte jeg meg derfor for å gjøre i dag! Men for å gjøre det hele enda litt mer spennende ville jeg lage stekt ris i stedet for vanlig, kokt. Resultatet ble absolutt vellykket, og jeg vil gjerne dele fremgangsmåte med dere!

Du trenger (til to porsjoner):

Denne risen laget av konjakrot er helt fri for karbohydrater, og inneholder kun 10 kalorier per 100 gram. Én pakke holder til cirka to porsjoner og koster kun 35,-
DU KAN KJØPE DEN HER.

2 egg

2 ss smør

eventuelt grønnsaker til den stekte risen

Jeg stekte meg også en kotelett i smør, og hadde den pluss rosenkål til risen.

Slik gjør du:

Det er så enkelt! Det første du gjør er å klippe opp posen risen ligger i. Hell så ut vannet, og ha selve risen over i et dørslag. Skyll godt gjennom risen i et minutt og to, også er den klar til tilbereding! Vil du heller lage kokt ris koker du den bare i 1-3 minutter i vann etter dette, også er den klar til servering!

Vil du derimot lage stekt ris som jeg gjorde har du to spiseskjeer smør og to egg oppi ei stekepanne. Bland smøret og eggene godt sammen, og når alt smøret har smeltet har du risen over.

Pass på å røre inni mellom så risen ikke setter seg fast, og eggene blir blandet godt inn i risen. La det så småputre til all overflødig væske har fordampet.

Så enkelt og så godt!

Denne risen smaker ikke som vanlig ris. I grunn smaker den ikke noe som helst, men med litt krydder, smør og egg blir det skikkelig godt! Et perfekt tilbehør til middagen om du savner ris.

Et lite ekstra tips på slutten:
Husk å få i deg nok salt når du spiser lavkarbo! DETTE himalaya saltet er både godt, uraffinert og helt rent havsalt fra urhavene i himalayafjellene! Både godt på smak og bra for kroppen. Det kan kjøpes HER, og ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du 2 poser for prisen av 1.

Synes du dette ser godt ut?

En kommentar om “Slik lager du STEKT RIS på lavkarbovis!”

  1. Kjedelig at en må legge igjen personnummer om en vil kjøpe ris, syns det er uproblematisk.

Legg igjen en kommentar