Slik har den siste måneden gått!

Tenk at i dag er termindato, men du har allerede vært her i en måned!

TERMINDATO: 26.06.19
FØDT: 30.05.19

Det føles rart å tenke at jeg potensielt kunne gått gravid i enda et par uker. For selv om denne siste måneden har flydd avgårde føles det også som en evighet siden jeg gikk rundt med bekkensmerter og diger mage. Hele svangerskapet føles egentlig bare som en fjern drøm om jeg tenker etter. For ikke å snakke om selve fødselen – den føles i alle fall uvirkelig! Noe så rart.

Nå som Oliver straks er en måned gammel og termindato faktisk er forbi har jeg lyst til å oppsummere de siste fire ukene! Oliver er virkelig en drømmebaby. Vi har vært så heldige som har fått en så rolig og fornøyd baby. Han sover stort sett, ellers ligger han bare våken og kikker rundt seg en liten stund før han sover videre. I går hadde vi en litt slitsom dag med masse gråting, men det var også første gang jeg hørte han gråte skikkelig! Hele fire uker gammel! Det kan vi virkelig ikke klage på!

Ellers går ammingen kjempe fint, og akkurat som med storebroren har jeg nok melk til å mette hele nabolaget. Lille Oliver har nemlig straks lagt på seg én kilo siden fødsel for fire uker siden, så her går det virkelig unna 😅

Vi nyter å være en familie på fire. Dennis er verdens snilleste storebror, Oliver tidenes mest fornøyde baby og Christopher og jeg må være de lykkeligste foreldrene på jord!

Legg igjen en kommentar