PUSH-UP I STUEN MED TOÅRINGER PÅ RYGGEN

Altså, sjekk denne nydelige buketten! Det må være en av de fineste jeg noensinne har fått. Vi fikk som sagt besøk i går, og de hadde med seg så mye at jeg ble helt paff! I tillegg til denne store buketten fikk også guttene flere pakker med ulike klær – blant annet likt antrekk til begge våre gutter som lille Odin hadde på seg da han kom!

Resten av ettermiddagen løp de derfor rundt i helt like klær – noe av det skjønneste jeg har sett! Etterfulgt av pappen til Odin hadde de også dyreshow for oss andre. Vi har åpent i begge ender mellom stue og kjøkken slik at det er mulig å løpe tvers gjennom stuen, så for hver runde var disse tre rakkerne et nytt dyr! Dette syntes begge toåringene var hysterisk morsomt, og de gliste fra øre til øre mens de løp rundt og rundt i tog som hund, elefant, kenguru og pusekatt.

TRE ELEFANTER KOM MASJERENDE!
Roar, Sunniva og lille Oliver.

Da vi først hadde alle guttene i like antrekk var det klart vi måtte benytte muligheten til å knipse noen bilder også. Denne murveggen med kalkmaling må være noe av det lureste jeg noensinne har gjort – egen fotovegg midt i stuen, noe så genialt.

En liten push-up konkurranse fikk vi også være vitne til. Der mennene trente med hver sin toåring i full latterkrampe på ryggen!

♥︎ ♥︎ ♥︎

Legg igjen en kommentar