OST OG KJEKS – på lavkarbovis

YUMMI YUMMI

Dette her står på bordet vårt nå, og vi koser oss gløgg med ost og kjeks på lavkarbovis som kveldssnacks denne tirsdagen. Brisk knekkebrød er perfekt som kjeks under kremosten! Som nevnt før får man kjøpt disse knekkebrødene på de aller fleste dagligvarebutikker. Du finner dem i allergihyllen, og de inneholder kun 1 gram karbo per knekkebrød.

Tidligere i dag hadde vi besøk av lille Odin – guttenes søskenbarn – pappaen og kjæresten hans. Det var skikkelig koselig, og jeg gleder meg til å dele noen bilder fra dagen med dere i morgen.

Som pålegg til knekkebrødene aka kjeksene har jeg kjøpt inn bær, babybel ost, morrpølse og mange ulike kremoster i små porsjonspakker. Disse har også et svært lavt innhold av karbo (2,8 gram per 100 gram) så da måtte jeg bare prøve. Fant dem på rema 1000 i dag! Mini Mix Cream Cheese heter den, lå i kjøledisken med resten av kremostene og er absolutt noe du bør teste ut neste gang du er på rema!

Så, det var to gode tips om du ønsker ost og kjeks på en enkel, rask og lavkarbovennlig måte!

Legg igjen en kommentar