Må vi være inne i hele sommer?

Nå har roen endelig senket seg etter at en energisk toåring er i seng – herlighet for en energi den gutten har! Det merkes spesielt godt nå når jeg er alene med de to, noe jeg ofte er på ettermiddag- og kveldstid etter at Christopher har gått på jobb. Han flyr rundt som en vilter kanin, og de 20 minuttene jeg må sitte i ro for å amme føles ofte lange for Dennis. Spesielt når det skjer omtrent hver tredje time, og gjerne oftere også. Heldigvis er han flink til å leke selv, men så klart er det aller kjekkest når mamma løper etter!

Jeg hadde egentlig tenkt å ta guttene med ut på tur i dag, men Dennis tør ikke stå på ståbrettet til vognen. Jeg trodde ikke jeg trengte søskenvogn, men disse to ukene har jeg virkelig kjent på det savnet! Forhåpentligvis er dette kun en liten mellomperiode før Dennis går mer selv/står på ståbrettet sitt! Jeg teller også ned ukene til Oliver blir seks uker, for da kan jeg ha Dennis i vognen og Oliver i bæresele på magen! Føles kjipt å bare være inne eller i nærheten av huset nå når det er så deilig vær, men heldigvis kommer vi oss litt lenger når Christopher er hjemme og vi kan ta hver vår vogn!

Har forresten knipset noen bilder av stuen vår i dag – de tenkte jeg å dele med dere i morgen! Har tross alt skjedd litt endringer siden sist. Blant annet er murveggen fullført og spisestuen endret!

Noen som har tips til vogn-problemet? Erfaringer? Vil helst unngå å kjøpe søskenvogn da dette mest sannsynlig bare er en fase på noen måneder før Dennis ikke trenger vogn lenger!

4 kommentarer om “Må vi være inne i hele sommer?”

  1. Sparkesykkel eller bare prøv mer og mer så tørr han nok til slutt. Eller ha Dennis i sele på ryggen?

  2. Hei! 😃
    Om du vil, så kan jeg lære deg å bære i sjal? Så kan du velge om du vil bære Dennis eller Oliver 😊
    Dennis på ryggen eller Oliver på magen?
    Kan jeg bare spørre hvorfor du må vente 6 uker? 😊

  3. Marielle: Så snillt av deg! Jeg har vært innom tanken på å kjøpe sjal, men har funnet ut at jeg ikke tar med råd til det når det bare er snakk om noen få uker. Vi har nemlig allerede bæresele i hus, men den vi har kan ikke benyttes før barnet er 6 uker, 3.5 kilo og 53 cm ♥︎

Legg igjen en kommentar