LCHF: deilig løksuppe på 10 minutter!

Se hva jeg laget meg til middag i dag da! En deilig og virkelig super enkel løksuppe! Den ble snekret sammen på sparket av de første ingrediensene jeg fant i kjøleskapet, og 10 minutter senere sto jeg med en nydelig løksuppe i kjelen. La meg ta dere med på oppskriften!

Du trenger:

2 gule løk

5 ss smør

7.5 dl vann

1 terning hønsebuljong

eventuelt grove pepperkorn, persille og revet ost til topping

Slik gjør du:

Start med å grovkutte løken før du bruner den i ei kjele sammen med smøret. Når løken er myk tilsetter du vann og buljongterning. La det koke i 5 minutter og vipps så er suppen klar!

Jeg toppen den med grove pepperkorn, litt persille og revet ost! Absolutt å anbefale som en lettere middag eller eventuelt frokost!

Tror du dette er noe du kunne likt?

En kommentar om “LCHF: deilig løksuppe på 10 minutter!”

Legg igjen en kommentar