Kroppen min 5 dager etter fødsel

Fader altså, dette er vanskelig! Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke tørr å dele bilde av kroppen etter fødsel denne gang, rett og slett fordi jeg føler meg ekstremt ukomfortabel i dette skallet. Men etter et par dager nå har jeg funnet ut at det kanskje er ekstra viktig å dele bildene nettopp på grunn av det. Man kommer ingen vei i kroppspressdebatten om man kun deler bilder man føler seg komfortabel med – alle typer kropper og fasonger må vises frem.

Det ironiske er at jeg faktisk er hele tolv kilo lettere etter fødsel denne gang i forhold til sist, men likevel føler jeg meg så mye verre. Hva som er grunnen aner jeg ikke, men mye mulig at huden bærer ekstra preg i ettertid nå som den har vært strukket såpass mye hele to ganger. Huden er ikke like stram som den en gang var, og dermed buler det ut både her og der.

Disse bildene tok jeg dagen vi kom hjem fra sykehuset, 5 dager etter fødsel, og like etter at Christopher hadde tatt dem grabbet jeg tak i morgenkåpen og surret den rundt meg igjen. Samtidig som øynene ble fuktige! Så vanskelig var det. Jeg føler meg ekstremt ukomfortabel i kroppen min om dagen, men samtidig er jeg veldig takknemlig for at den har klart å bære frem to vakre, velskapte og friske barn – så da kan jeg absolutt ikke klage.

Men en forandring skal det helt klart bli! Jeg nøyer meg ikke med en kropp jeg ikke føler meg vel i, så nå starter reisen for å «få kroppen min tilbake» igjen. Ikke en desperat slankekur altså! Bare litt ekstra fokus på et sunt kosthold med god og næringsrik mat, mer bevegelse i hverdagen også etterhvert så smått begynne å trene igjen.

Fra 1. juli får dere månedlige formoppdateringer – jeg tar dere selvsagt med på reisen!

6 kommentarer om “Kroppen min 5 dager etter fødsel”

 1. Du er så tøff som gjør dette og jeg kjenner jeg blir så stolt på vegne av deg. Gleder meg til å følge reisen din en gang til – heier på deg👏😃

 2. Du e så fantastisk!! ❤️ Supermom og kroppen din bære preg av at du nettopp har født, ja!.men det e faktisk heilt greit❤️❤️ Heie på deg😘

 3. Herregud Linn Therese, du inspirer andre og viser frem den nakne sannheten! Vær stolt av deg selv, og kroppen din.
  Det er trossalt fødsel nr 2, og du som er flink med matveien og trening, blir det nullproblem for deg å komme tilbake til din «gamle» unike kropp.
  Skulle ønske andre bloggerne ikke var lika opptatt for å vise seg frem hvor tynn / bra de ser ut etter fødsel, men vise det som FAKTISK skjer!!

  BTW!!!! så skjønn lille Oliver er, ganske lik på storebroren sin!

 4. Syns du er flott jeg,tross alt født barn!:)Det står respekt av deg å vise en sunn kvinnekropp:)

 5. Frisk, flott og nydelig er du! Før du vet ordet av det er du mer komfortabel og kroppen er mer seg selv. Det viktigste etter en fødsel er en sterk og sunn kropp (og sinn) <3

Legg igjen en kommentar