Jeg har tatt nyfødtbildene selv!

Plutselig har tiden løpet helt i fra meg. Det er rart hvor lange dagene føles nå på sommertid når solen aldri går ned – jeg kjenner jeg kunne sittet her i enda noen timer til. Kvelden har jeg nemlig brukt på å gå gjennom og etterbehandle mange av nyfødtbildene jeg har tatt av lille Oliver.

For en liten uke siden kledde jeg han opp i dette søte strikkesettet oldemoren hans har tryllet sammen, og knipset det ene bildet etter det andre. Etter en stund byttet jeg til et nydelig sett englevinger som jeg kjøpte mens lilleskatt enda lå i magen. HER finner du dem – til bare 12 kroner!!

Egentlig ganske fornøyd med bildene, men litt misfornøyd med lys og bakgrunn, så mye mulig jeg knipser noen flere en annen dag. Tenkte riktignok jeg kunne dele disse med dere om noen trenger tips og inspirasjon til å ta nyfødtbilder selv? Jeg har kun brukt kalkveggen vår og en puff med teppe på som «studio». Stuen har store vinduer som slipper inn mye lys – det gjør det mulig å skru av all kunstig lys og blits for et bedre resultat.

Si gjerne hvis dere vil ha flere tips og triks i et eget innlegg om hvordan man kan ta nyfødtbilder i egen stue!

Legg igjen en kommentar