Jeg er mye alene med barna

reklame // aliexpress

Det føles så rart, men samtidig naturlig å være tobarnsmamma. Nå etter at det har gått over tre uker føler jeg at jeg begynner å komme litt inn i det, og klarer å sjonglere begge barna selv om jeg er en del alene med dem. I morgen for eksempel skal Christopher ut fra tidlig om morgenen og kommer ikke hjem igjen før søndagsmorgen. Det tenkte jeg kunne være et perfekt tidspunkt å vlogge på. Planen min er derfor å filme det kommende døgnet for så å dele med dere hvordan en vanlig dag ser ut for meg nå!

Genseren min kan forresten kjøpes HER.

Den er fra AliExpress – en av mine nye favoritt-nettsider. Samme konsept som wish og ebay. Den koster derfor kun latterlige 118 norske kroner. Genseren er forholdsvis tynn, men samtidig i god kvalitet! Dét og cut-outen på skuldrene gjør den derfor til en perfekt sommergenser her i kalde Norge! Den selges i mange ulike farger, og jeg elsker min. Fredagens sparetips – handle sommerklærne på aliexpress!

Vil du se en video fra livet mitt på en helt vanlig dag? Kom gjerne med andre ønsker til både videoer og ting jeg kan ta opp også!

3 kommentarer om “Jeg er mye alene med barna”

  1. Vil veldig gjerne se flere videoer fra deres hverdag 🙂 bli i et så godt humør av dine videoer

Legg igjen en kommentar