Hvordan går det med oss etter fødselen?

For en deilig boble man lever i disse første dagene etter en fødsel! Denne gang har jeg valgt å koble litt mer ut enn jeg gjorde etter fødselen med Dennis, og det har derfor vært litt stille både her og på sosiale medier generelt. Jeg setter utrolig stor pris på alle fine meldinger og gratulasjoner vi har fått, men håper også det er greit at jeg ikke har rukket å svare alle enda.

En liten oppdatering skal dere riktignok få nå! I dag ble jeg endelig skrevet ut fra svangerskapspoliklinikken, og er derfor «friskmeldt» fra svangerskapsforgiftningen. Vi har med andre ord kommet oss et stort steg i riktig retning og ligger nå på vanlig barselavdeling! Vi får likevel ikke dra hjem helt enda ettersom Oliver fremdeles tar en del blodprøver daglig som de enda ikke er fornøyd med. Krysser fingrene for at det ikke er så altfor lenge til vi kan fortsette familielivet hjemme i egen stue!

Ellers har vi fått masse besøk i disse dagene, blant annet har denne stolte storebroren vært innom hver eneste dag siden fødsel! Herregud så stor han plutselig ble i forhold til lille Oliver. Å se de to sammen smelter hjertet mitt! Herlighet for en fin tid vi har foran oss.

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “Hvordan går det med oss etter fødselen?”

  1. Så herlig gratulerer så mye. For en fin familie dere er. 🌸 Ønsker dere en kjempe fin tid som kommer dere i møte nå. Selvfølgelig må du bruke tiden nå på å komme deg å fokusere litt på øyeblikkene. Vi alle rundt er bare kjempe spent på hvordan det har gått og hvordan det går og oppdatering men det får vi jo når du har tid å alt. Kose dere masse. 🌸😊

Legg igjen en kommentar