FØDSELSVIDEO – helt uten filter!

I går kveld måtte lille skatten inn i boksen 😔 Gulsottverdiene hans bare steg og steg opp mot skyene, så sent i går kveld startet han lysbehandlingen. I mens han lå der inne alene var det ikke mye jeg kunne gjøre – derfor benyttet jeg natten til å redigere sammen videoklippene fra fødselen samtidig som jeg satt nattevakt på Oliver.

Det var litt av en opplevelse å se tilbake på alt ettersom det allerede er så mye jeg har glemt. Rart å se alt fra utsiden, og tårene rant og rant i de sene nattetimer mens jeg klippet, limte og gikk gjennom fødselen time for time.

En liten forvarsel: dette er en ekte, intens fødsel, filmet direkte fra fødestuen, så om du ikke tåler å se slike ting vil jeg råde deg til å la være ♥︎

Aldri før har jeg opplevd noe tøffere, råere, vondere og mer intenst. Det er vanskelig å beskrive med ord, men denne lange fødselen med Oliver fikk meg til å se på min første fødsel med nye øyne – det var tross alt en drømmefødsel i forhold.

Heldigvis fikk jeg verdens fineste premie til slutt! Tusen takk til både Christopher, vår fantastiske jordmor og barnelegen som kom helt på slutten. Jeg hadde aldri klart det uten dere ♥︎

15 kommentarer om “FØDSELSVIDEO – helt uten filter!”

 1. 💙følte med deg under filmen,helt utrolig…tårer i øynene når du var ferdig..👍🏻

 2. Herregud for en utrolig fin video!! Jeg har termin 28 juni, så er ikke langt bak deg. Kjente det godt på kroppen og tårene sprutet fra første sekund. Så sykt bra jobbet. Du e rå! Gratulerer så mye 😍

 3. Herlighet for en fin video Linn Therese❤️ Er bare 8 mnd siden jeg fødte selv og ble så rørt❤️ Du er rå💪😍

 4. Gratulerer! Bra jobbet!👏👏🤩 Føler såå med deg, lå selv i 30t med intense rier og 4t med full åpning og pressrier før hun måtte bli tatt med hastesnitt..

 5. Så fantastisk video 💗
  Fødsel er så utrolig rørende 😭 Følelsen når barnet er født er den beste i verden 💗

 6. Du er en heltinne- du er fantastisk! Så tøff, så sterk og så en så utrolig flink mor til Dennis og nå også Oliver. Har fulgt deg et par år. Har selv to gutter på 2,5 år og 10 mnd og jeg tar av meg hatten for deg. Gråt som en foss de siste minuttene av filmen din. For et forbilde du er som viser hvordan det FAKTISK er å gå gjennom en fødsel. Igjen, tar av meg hatten for deg. Stå på videre. Gratulerer så mye med den nydelige gutten deres. Kommer til å følge deg lenge 🙂

 7. Snart et år siden jeg fødte selv og satt med tårer i øynene under hele filmen! Gratulerer med enda en nydelig prins!

 8. For en fantastisk film av en vakker, men tøff fødsel. Tårene trillet gjennom de siste minuttene av filmen. Nydelig utfall og føler virkelig på den lettelsen når han endelig kom ut å har det bra❤️

 9. Så utrolig tøft av deg å legge ut dette og takk for du deler en så stor opplevelse med oss lesere. Jeg ble helt rørt til tårer ❤️ Gratulerer så mye med lille Oliver😃

 10. For en fantastisk video! Du er RÅ!! <3 Satt med tårer hele filmen.. Masse lykke til med den lille <3

 11. Så rørende:) intenst, vakkert og ekt😊e. Tenker tilbake på mi fødsler for ca 2 år siden😊

Legg igjen en kommentar