Feriemodus og søskenkjærlighet!

Vi er i feriemodus! Siste dag i barnehagen er forbi, og jeg har derfor begynt å planlegge sommerens små utflukter for alvor. Christopher jobber fremdeles, men han har noen friperioder på 2-3 dager etter hverandre inni mellom, og de skal utnyttes til det fulleste! Kom gjerne med noen tips om dere har noen. Ellers krysser vi fingrene for at det blir strålende vær og sydentemperaturer her hjemme så får vi kanskje litt farge på kroppen også!

Begge guttene sover etter en lang og deilig dag med strålende sol! Dagen ble avsluttet med babyshark show fra eldstemann etterfulgt av noen koselige minutter med drømmehagen på tv-skjermen. Lille Oliver fikk lov til å sitte på fanget til Dennis mens de tittet på barnetv! Flinke storebror passet godt på, koste, holdt hodet og pratet med lillebor underveis.

Nå er planen min å prøve meg på en lavkarbokebab til middag – hjemmelaget så klart. Deler oppskrift om den blir vellykket. Krysser fingrene for at jeg rekker å bli ferdig før Oliver våkner igjen!

Legg igjen en kommentar