En hektisk dag som tobarnsmamma

For en lang og hektisk dag! Den startet så tidlig som klokken fem i dag tidlig – da hadde storebror øreverk og feber, som i løpet av dagen viste seg å være ørebetennelse og til slutt hull på trommehinnen. Kvart over syv på morgenen var det lillebrors tur! Han skulle på sykehuset for å ta ny blodprøve. Han ligger veldig tett opp mot grensen for å måtte gå gjennom en ny lysbehandling, og må derfor ha tette kontroller. Krysser fingrene for at leveren hans snart fungerer som den skal.

Helsesøster kom på hjemmebesøk noen timer senere, og da begynte også det ene øyet til Oliver å renne. Lillebror har fått øyebetennelse! Altså, er det i det hele tatt mulig å være SÅ uheldig. Alt på en gang! Jeg prøvde meg likevel på noen nyfødtbilder etter at helsesøster var gått, og er ganske sikker på at jeg fikk mange fine bilder. Gleder meg til å gå gjennom dem i kveld!

BEHIND THE SCENES

Christopher dro på jobb i fjorten tiden, og jeg tok med meg guttene på besøk til mamma. Dennis var i god form til tross for ørebetennelsen, så da tenkte vi at litt frisk luft på terrassen til mormor må være midt i blinken. Selvsagt med pannebånd på! Solen stekte og temperaturen var godt over 20 grader – derfor fikk også lillebror være med ut.

En deilig og rolig avslutning på en hektisk dag med masse uflaks! Så nå har vi altså gulsott, ørebetennelse og øyebetennelse i dette huset – fordelt på disse to guttene. Krysser fingrene for at begge to blir helt bra igjen ganske snart!

Legg igjen en kommentar