En ettermiddag litt utenom det vanlige!

Det var en smilende liten gutt som sto og hoppet med porten i barnehagen da vi kom kjørende for å hente han rundt klokken 15. Alltid like glad etter en dag i barnehagen – tenk at dette er siste mandagen før ferie! Omtrent tjue minutter senere stoppet vi bilen like utenfor Egon. Christopher har en liten friperiode fra jobb nå – hele fire dager på rad faktisk! Det hører sjeldenhetene til, så vi tenkte derfor å kose oss litt ekstra akkurat i dag.

De ansatte vi møtte på vei inn i restauranten var like smilende som alltid, og hele ettermiddagen ble rett og slett skikkelig bra. Vanligvis er det alltid noe som skjærer seg, unger som er trøtte, søling med drikke eller at Oliver blir sulten akkurat i det maten kommer. Sistnevnte er en klassiker!

Denne mandagen klaffet riktignok alt! Vi satte oss til bords, og Oliver spiste mens vi bladde i menyen for å se hva vi ville ha. Egon fikk forresten ny meny den 1.juni! Der finner du noen nye, spennende retter, små forandringer på noen andre, og ikke minst står fremdeles mange av de gode, gamle rettene enda. Jeg gikk for blackened kylling med ekstra grønnsaker i stedet for ris – den var skikkelig god, og jeg måtte anstrenge meg for ikke å slikke tallerkenen etterpå! Christopher hadde pepper steak som alltid, og Dennis fikk pannekaker fra barnemenyen. Det må være lov en gang i blant!

Ikke bare var maten god og stemningen bra, men begge ungene var også i strålende humør! Oliver lå så rolig og fint på benken og kikket rundt seg etter at han hadde spist, og Dennis koste seg veldig med både tegning, leking i lekekroken og pannekakene sine!

En veldig fin ettermiddag, litt utenom det vanlige!

Legg igjen en kommentar