Ferieplanene våre denne sommeren og høsten!

Som noen av dere allerede har fått med dere skal ikke Christopher ta ferie i sommer. Han jobber hele sommeren og sparer ferieukene til høsten! På den måten får han masse fri når Oliver er blitt litt eldre og vi har mulighet til å reise et sted. Det gleder vi oss så mye til! Faktisk blir det vår første ordentlige familietur, der det bare er oss! De to forrige somrene med Dennis har vi jo vært i Spania med hele familien min. Noe som helt klart var kjempe koselig, men jeg må innrømme at jeg gleder meg litt til å teste hvordan det blir å reise kun Christopher, jeg og barna også.

Det kommer nok til å bli litt mer utfordrende enn tidligere ettersom vi nå både har et barn mer, men også er alene om å ta oss av dem. Det går liksom ikke an å spør om barnevakt en time og to om vi er slitne 😅 Samtidig er jeg helt sikker på at vi kommer til å få det kjempe fint og ta utfordringene på strak arm!

Forutenom denne ferien i høst en gang ønsker vi også å tilbringe mange deilige sommerdager i hagen her hjemme. Krysser bare fingrene for at vi snart får litt mer av det samme sommerværet som vi så i fjor! Gi meg sol, skyfri himmel og temperaturer opp mot 30 grader!

Vi ønsker også å benytte fridagene og -helgene hans til å oppleve masse i nærområdet og kanskje noen kortere campingturer på 2-3 dager rundt omkring i landet! Det vi har sett for oss kan være aktuelt er en tur til dyreparken i Kristiansand, Mikkelparken i Kinsarvik, flere toppturer og fjellturer med guttene i bæresele og -meis!

Kom gjerne med andre tips om du har noen ♥︎

En kommentar om “Ferieplanene våre denne sommeren og høsten!”

  1. Dere må jo gjerne ta en tur til Bjørneparken i Flå en gang 🙂 jeg jobber der og selv om den ikke er like stor å flott som Kristiansand dyrepark er det en fin park med herlig natur 🙂
    Kos dere i sommer❤️

Legg igjen en kommentar