Ligner Dennis og Oliver på hverandre?

Se hvem som endelig har begynt å være liiitt mer våken! Helt siden fødsel har Oliver stort sett sovet hele tiden. Vi har nesten ikke sett øynene hans på disse to ukene, noe som mest sannsynlig kommer av en kombinasjon av gulsotten og det at han er prematur. I dag er derimot første dag han faktisk har vært våken en god stund – la oss si to timer til sammen i løpet av dette siste døgnet. Hurra!

Noe av det jeg var mest spent på før fødselen var utseende til denne lille tassen. Hvilken hårfarge ville han få? Øyefarge? Kom han til å ligne på storebroren sin? Akkurat hår- og øyefarge kan vi vel enda ikke si med sikkerhet, men noen likhetstrekk til Dennis tror jeg vi kan slå fast at absolutt er til stedet!

I dag har jeg nemlig gjenskapt noen bilder av 2 uker gamle Dennis – og se så like de to er!

Tror dere ikke lille skatt som har sovet seg gjennom sine to første uker av livet bestemte seg for å våkne midt under en fotoshot der jeg faktisk ønsket at han skulle sove.

😂 😂 😂

Typisk!

Heldigvis sov han i starten og da fikk jeg knipset dette bildet over her! Bare jeg som synes de er skummelt like? De eneste forskjellene jeg klarer å se er at Oliver er litt smalere i ansiktet, men det tror jeg rett og slett kommer av at han er mindre og ikke har fått like gode bollekinn enda. Ellers har Oliver også litt tydeligere «poser» under øynene.

Hva synes dere?

3 kommentarer om “Ligner Dennis og Oliver på hverandre?”

  1. Oi, herlighet så like de var her! På noen andre bilder jeg har sett syns jeg kanskje Oliver er litt mer lik sin far 😊 Uansett kjempesøte begge to!

  2. Lurer litt på hvorfor du sammenligner Oliver og Dennis så mye, og legger det ut på sosiale medier. De er jo to forskjellige individ. Kanskje dette bare er naturlig, jeg har jo bare ett barn så kan ikke uttale meg kjempe masse om det.

Legg igjen en kommentar