VLOG: slik ser en vanlig ettermiddag ut hos oss!

For en nydelig dag!

Vi har gjort veldig mye både inne og ute i dag, og planen er å fortsette i samme spor i morgen også. Da er det tapetsering av rommet til Oliver som står for tur. I dag derimot har vi ryddet og ommøblert i stuen i tillegg til å vaske bil, klippe plen og montere pallekarmene på terrassen. Vi har også lekt masse ute i det fine været, og grillet til middag. Hele ettermiddagen har jeg dokumentert på video, så om du vil se hvordan en helt vanlig ettermiddag ser ut hos oss er det bare til å snurre film.

Hele videoen er filmet med DETTE kamera!

Kanskje litt gøy å se noen levende bilder også i blant? ♥︎

9 kommentarer om “VLOG: slik ser en vanlig ettermiddag ut hos oss!”

  1. Hei, barna dine skal jo vokse opp rett oppi klimakrisen, og at vi har 11 år på å redusere våre utslipp med mer enn 50%.

    Tar dere noen miljø og klimavennlige valg bevisst? Har du noen tanker om å erstatte plast tannkost med bambus, menskopp, tøy bind (enkelt å sy selv også☺️) redusere melkeprodukter og kjøtt/fisk (med tanke på hvor skadelig produksjonen er for vår planet), unngå all engangsbruk, tøy bleie, bruke tøy grønnsaksposer og tøy handlenett når dere handler osv..

    Hva er dine tanker om dette? Er det noe som er viktig for dere å lære barna deres? 😀 Håper på svar😍

  2. Følger deg og det du legger ut hele tiden og synes det er kjempe koselig når du legger ut videoer og sånn også. Alltid kjekt å se på. Også skjønne Dennis dere er en fin familie også med Oliver som kommer. 😊Gleder meg til å følge deg videre. Du er en fantastisk person.

Legg igjen en kommentar