VIDEO: DETTE HAR JEG I FØDEBAGEN MIN

annonse // mimmis

MOMMY BAG kan kjøpes HER – PÅ SALG NÅ

Det tok litt tid, både å spille inn videoen, men også å pakke selve bagen. Etter alt som har skjedd de siste dagene fant vi riktignok ut at vi begynte å få det litt travelt. I dag gjorde vi derfor de siste innkjøpene og fikk pakket fødebagen helt ferdig. Kan godt hende den blir stående klar i mange uker enda, men om noe skulle skje snart har vi i alle fall bagen klar!

Ellers prøvde jeg å gjøre det litt annerledes og gøy da jeg spilte den inn ved å ta dere med på hele prosessen i stedet for å bare holde opp en og en ting når alt er ferdig pakket. Håper dere synes det er gøy!

Mommybagen min er forresten helt genial! Den rommer ekstremt mye og jeg slipper dermed å pakke i flere ulike bager slik jeg måtte sistgang. Her har jeg alt i samme uten at det blir kaotisk og uoversiktlig. Også er den jo veldig fin! Absolutt en bag jeg kommer til å bruke med stolthet lenge – først som fødebag, deretter som stelleveske, eller til og med som weekend bag!

Disse bagene kommer i mange ulike farger, og finnes både til «mommy» og «daddy» – så dersom du vil matche med pappan kan du kjøpe dine egne bager HER. Nå er de forresten på salg – skikkelig gøy siden de koster en del til vanlig!!!

2 kommentarer om “VIDEO: DETTE HAR JEG I FØDEBAGEN MIN”

  1. Hei, hva tenker du om å være mest mulig miljøvennlig og klimavennlig med tanke på at dine barn nå skal rett og slett leve i klimakrisa? Har du noengang tenkt på å lage grønnsaksposer og handlenett selv? Ta bevisste valg og lære barna dine om hvor viktig det er å tenke på miljøet? 😀

    Noen tips kan være å bytte plast tannkost med bambus, bruke ladycup (menskopp), tøy bind (enkle å lage selv), spise mest mulig plantebasert med tanke på produksjonen av melkeprodukter og kjøtt øddelegger vår planet, og selvsalgt grønnsaks og handlenett for å unngå unødvendig plast som aldri forsvinner.

    Hva er dine tanker?

Legg igjen en kommentar