Verre og verre for hver dag som går!

Det er lange dager for tiden. Kvalmen har kommet tilbake og jeg føler meg generelt super trøtt og tappet for energi. Bekkenet gir også klar beskjed om at bilkjøring har blitt min nye fiende. Etter en tur til IKEA i går lå jeg omtrent bare i sofaen resten av dagen. Det har derfor vært litt roligere her inne i det siste – så vet dere det.

Samtidig føler jeg at vi snart må bli ferdige med alle små og store prosjekter her hjemme! Om bare tre uker regnes ikke lenger lille Oliver som prematur, og kan dermed komme når som helst. Det er på tide å få rumpa i gir nå. Spesielt nå som bekkenet og kroppen bare blir verre for hver dag som går. I dag har vi fått lekegrinden opp i stuen. Den digre pulten er stuet ned i kjelleren, og dermed er i det minste ett punkt på den evig lange listen krysset ut. Jeg vil også få murveggen i stuen ferdig nå. Og rommet til Oliver – ikke minst!

Ikke meningen å høres veldig negativ ut, men formen er rett og slett ikke så bra som den har vært tidligere, noe som viser igjen både på sosiale medier og ellers i livet. Jeg har riktignok masse å være glad og takknemlig for likevel! For det første har det strømmet inn med både klær og utstyr til lille Oliver den siste uken. Vi har fått masse nydelig hjemmestrikk, samt klær, en nydelig bleiekake og en hel del annet. Super duper takknemlig for det, og jeg gleder meg SÅ til å se den lille i alle disse flotte skattene.

En kommentar om “Verre og verre for hver dag som går!”

  1. Hei, har du noen tips til hva jeg kan spise når jeg er gravid og SUPER kvalm, samtidig som jeg prøver å ha et lavkarbo kosthold?

Legg igjen en kommentar