TENK AT JEG FIKK OPPLEVE DETTE IGJEN!

Herregud for en kveld! Tenk at jeg var så heldig å få oppleve dette her hele to ganger – det hadde jeg absolutt ikke trodd 💚 superduper takknemlig! Tusen takk til kjære lillesøster som stelte i stand det hele, takk for alle de flotte gavene og ikke minst tusen takk for alle de fine jentene som møtte opp for å overraske meg. Jeg hadde det så hyggelig – selv om jeg var sikker på at vannet gikk da jeg ble møtt med et smell, konfetti rett i fleisen og et rungende SURPRISE i det jeg lukket opp døren hos mamma i går kveld.

I bare pysjen, uten sminke, rett i fra dusjen og uten bh braste jeg nemlig inn dørene til mamma i den tro at jeg skulle hjelpe min kjære morfar med noe på mailen hans. Trøtt i trynet og så totalt uforventet! Men samtidig så fint. Jeg som trodde babyshower bare var noe man fikk med første barnet!

Snille mormor hadde smørt smørbrød – til og med noen lavkarbovennlige! Sukkerfrie kaker var bakt og hele stuen var pyntet med nydelig grønn pynt – GRØNN 💚 Oliver sin farge. Jeg kommer ikke over hvor perfekt og gjennomført alt var. Til og med en helt nydelig bleiekake var dekorert med grønne bånd, og masse spennende til både mor og barn.

💚 TUSEN TAKK IGJEN, JENTER 💚

Legg igjen en kommentar