Sukkerfri is helt fri for kalorier og karbo!

EN SMAK AV SOMMER

I dag vil jeg komme med en varm (eller kald om du vil) anbefaling som passer perfekt nå som vi nærmer oss sommeren. Jeg smakte nemlig tidenes beste sukkerfri is hos mamma i dag. For ikke bare var den sukkerfri, men også helt uten kalorier og karbohydrater. Helt perfekt for oss lavkarbere nå om sommeren, for er det en ting som er vanskelig å få tak i så er det skikkelig god is.

Såklart kan man lage selv, men la oss innrømme at de blir ganske harde og krystallisterte! Den nye ZERoh isen til Hennig Olsen derimot – smakte skikkelig, skikkelig godt. Myk og GOD vannis med masse smak.

I en pakke er det hele 10 stykk ispinner med to ulike smaker. Denne rosa som jeg smakte er laget av bringebær og hvit te, mens den gule er med smak av sitron og guava.

Om jeg skal klage på noe med denne isen må det være prisen – som er opp mot 60 kroner for en 10 pakning, men denne uken finner du den på tilbud til 38,- på Joker! Løp og kjøp så har du is i fryseren til sommeren. Dette er verken sponset eller reklame forresten – bare et godt tips fra meg til deg.

En kommentar om “Sukkerfri is helt fri for kalorier og karbo!”

  1. Åååå denne kjøpte jeg i går og har bare rukket å smake den rosa til nå, den var DØDSGOD!😃 perfekt dessert på lavkarbo eller bare til å nyte når man får lyst på noe godt. Betalte 56 kroner på kiwi, men vel verdt det. Skal jammen dure opp på Joker og hamstre👏👏

Legg igjen en kommentar