Store forandringer i spisestuen!

SE HVA VI HAR GJORT!

Store forandringer har skjedd i spisestuen vår de siste dagene. Kun ved å fjerne det store skapet vi hadde her. Det har egentlig vært et skap jeg har elsket, men til slutt innså jeg at det hadde vært greit å bytte det i en litt mindre skjenk. Skapet tok rett og slett for stor plass, og var for vanskelig å plassere da det kun kunne stå inntil den veggen der. I stedet har jeg nå fått opp et digert lerret, og med skapet borte var det plutselig plass til en ekstra kosestol også. Ser for meg at jeg kommer til å amme en del i den stolen om noen uker. På sikt ønsker jeg riktignok å erstatte den med en grå Strandmon stol – de synes jeg er så fine!

Om vi kommer til å ha spisebordet den vei det står nå eller om vi snur det tilbake slik det sto før har jeg ikke bestemt meg for helt enda. Akkurat nå liker jeg det veldig godt som på bildene, men om det kun er fordi det er deilig med en forandring eller om det faktisk er mest praktisk får tiden vise. Fortell meg gjerne hvilken vei dere ville hatt bordet!

De siste dagene har vi fått gjort så mye her hjemme, og jeg gleder meg til å vise dere enda mer av huset. Endelig har vi kommet ordentlig i gang med Oliver sitt rom, samt vi har også fått gjort en del mer med murveggen i stuen. Med kun noen få uker igjen til termin var det virkelig på tide! Nå får jeg bare håpe vi rekker å komme i mål før minstemann vil ut.

Hva synes du?

Legg igjen en kommentar