Jeg planlegger dåp – tips, linker og fargetema!

reklame // aliexpress

Noe må jeg gjøre i denne siste ventetiden, og valget har rett og slett falt på dåpsforberedelser. For å få tankene over på noe annet, og ikke minst ha noe koselig å tutle med på kveldstid når Dennis er i seng. Jeg har bestemt meg for at fargetemaet blir lysegrønn/mint, gull og hvit. Vi skal også ha dåpsfesten i lokale denne gang, i stedet for hjemme slik vi hadde med Dennis, rett og slett fordi vi ikke har plass til å ha alle gjestene her hjemme lenger. Soverommet til Oliver måtte vi som sagt bygge ved å dele opp stuen.

Pynt og dekorasjoner til dåp er svindyrt om man skal kjøpe det i hobbybutikker her hjemme, men om man benytter seg av litt billigere nettsider kan man spare MANGE kroner. Eneste ulempen er at frakten tar ganske mye lenger tid. Er man tidlig ute derimot kan man som sagt spare mye på å kjøpe på nett i stedet for butikk.

Dette dere ser på bildene her er det som har kommet hjem i postkassen vår så langt. Det er ekstremt mye å velge mellom, så jeg har garantert bestilt alt for masse pynt, men det får bare være. Bedre med for mye enn for lite, tenker jeg. Aliexpress er nettsiden jeg har benyttet meg av denne gang – samme konsept som både wish og ebay. Der har de ekstremt mye fint, så om du også planlegger dåp eller fest i nærmeste fremtid er de absolutt å anbefale.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Her er det jeg har bestilt så langt, men kun nummer 1,3 og 5 har dukket opp til nå. Det er vel rundt to uker siden jeg bestilte, så ikke altfor ille leveringstid. Absolutt verdt det med tanke på den billige prisen. I tillegg venter jeg også på navnet til Oliver i gullballonger som dere ser på bilde nummer 2, ballonger med gull konfetti inni og dobbeltsidig teip som er perfekt til å feste ballonger til tak og vegg.

Dåpen blir i begynnelsen av september, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg masse til å stelle i stand denne festen!

Legg igjen en kommentar