INNLAGT PÅ FØDEN

Jeg som bare trodde jeg skulle på en helt vanlig svangerskapskontroll hos jordmor i formiddag, men så ligger jeg plutselig på Haugesund Sykehus med nytt soverom for natten. Jeg har følt meg ganske dårlig de siste 2-3 dagene.

Veldig lite energi, svimmel, hodepine og kvalme som kommer og går. I tillegg til vondt bekken som vanlig og veldig ømme og vonde ankler og bein utover kvelden. Faktisk så ille at jeg måtte ligge med ispose mellom anklene i går kveld. I dag har dette vært enda verre og blant annet hodepinen har vært mer eller mindre konstant hele dagen. Jeg tenkte likevel at dette var vanlig nå mot slutten og regnet med at det bare har vært noen dårlige dager.

Jordmor leste derimot faresignalene med engang, og da blodtrykket mitt i tillegg var en god del forhøyet fra forrige kontroll sendte hun meg videre til sykehuset. Her har jeg vært siden! Det har blitt tatt mange prøver og tester, og alle svar tyder på det samme; begynnende svangerskapsforgiftning. For en times tid siden ble det derfor tatt blodprøver som gir et sikkert svar på om det er svangerskapsforgiftning eller ei.

I mellomtiden har jeg fått beskjed om å ta det med ro. Det blir målt blodtrykk med jevne mellomrom og ctg for å se at Oliver har det bra der inne. Blodtrykksmedisin er inntatt, og alt dette tar meg egentlig bare tilbake til 18. Mars 2017. Dagen før Dennis kom til verden! Jeg ble innlagt med de samme symptomene den gang, fikk blodtrykksmedisiner om kvelden og fødselen ble satt i gang morgenen etter. Den eneste forskjellen er at jeg var kommet til uke 38 sist, mens jeg kun er i uke 34 nå.

Jeg oppdaterer jevnlig utover kvelden og morgendagen på instastory på instagram, så hvis du er nysgjerrig på hvordan det går kan du følge meg der; @linntheresedagsland.

4 kommentarer om “INNLAGT PÅ FØDEN”

  1. Sender deg masse god bedring Linn Therese og lykke til skulle du bli satt igang!❤️

  2. Ønsker deg masse god bedring og lykke til med fødsel når den kommer ♡

Legg igjen en kommentar