GRATIS BABYBOKS: dette får du!

Som gravid i Norge er vi så heldige å kunne benytte oss av et unikt tilbud der mange ulike bedrifter deler ut gratis babybokser til alle som venter eller har fått barn. Eneste kravet er at det er 3 måneder eller mindre igjen til termin, eller maks 3 måneder siden fødsel. Helt fantastisk – spesielt om man er førstegangsfødende, ettersom man da får prøvd ut mange ulike merker av både ammeinnlegg, bleier, våtservietter og andre babyprodukter. Ulike salver, brosjyrer og faktisk klær får man også!

Jeg har ikke testet ut alle selv, men jeg har hentet hjem de mest populære og tenkte nå å vise dere hva som befant seg oppi og ikke fortelle min mening om de ulike boksene. HER er en oversikt over alle babyboksene, men vær obs på at man må betale frakt på enkelte av dem.

REMA 1000

DETTE FÅR DU

Brosjyre med alle babyproduktene fra Rema 1000 sin egen serie.

Bleiepakke med hele 28 stk størrelse 2 bleier.

Badesåpe.

Tørre stellekluter.

Bomullspinner.

Våtservietter.

Body størrelse 74/80.

Smokk 0-6 mnd.

Denne babyboksen fra Rema 1000 synes jeg er kjempe fin! For det første kommer den i en genial bag som er perfekt å bruke i tiden etter også, for eksempel om man drar i svømmehallen. Dette er også den eneste babyboksen som deler ut en full bleiepakke – alle de andre har litt mindre prøvepakker, mens her får man hele 28 bleier! Ellers er de alle fleste produktene fra Rema sin egen LEV VEL serie – kjempe kjekt, så får man testet alle produktene uten å måtte kjøpe dem selv først. Absolutt et stort pluss at man også får med en body – som er myk og deilig i stoffet!

TERNINGKAST: 5

Eneste jeg savner om jeg må nevne det også er litt mer til mammaen, for eksempel ammeinnlegg, salve til såre brystvorter eller kanskje bare noen prøvepakker av salver/kremer generelt. Men med tanke på alt det andre man får vil jeg absolutt ikke klage likevel.

NAME IT

Tenk at Name It også har kommet med egen babyboks – det er gøy det! De hadde nemlig ikke dette tilbudet sist da jeg gikk gravid med Dennis. Den skiller seg såklart en del fra resten ettersom Name It selger klær og ikke baby- og barneprodukter.

Body størrelse 56.

Bukse størrelse 56.

Blå kosebamse.

TERNINGKAST: 6

Denne får full score rett og slett fordi jeg synes det er så kult at de kjører på med egen boks. Klærne man får er også supermyke, i god kvalitet og ikke minst i nøytrale, lyse farger. Kosebamsen er også ekstremt myk!

APOTEK 1

Prøvepakke med både strl 1 og strl 2 bleier fra Libero touch.

Våtservietter.

Avent flaske.

Avent smokk.

Prøvepakke neutral vaskemiddel

Prøvepakke medela salve til såre brystvorter/tørr hud.

Prøvepakke mustela salve som forebygger, lindrer og reparerer sår hud i bleieområdet.

Prøvepakke bepanthen salve som forebygger og pleier tørr hud og såre barnerumper.

Tørre stellekluter.

Boksen fra apoteket er nok den man får minst i ettersom det er mest av litt mindre prøvepakker, men at man får blant annet ei avent flaske drar absolutt opp! Man får også en god del brosjyrer her og en utgave av foreldre og barn-bladet. Mye lesestoff som er kjekt mens man venter! Absolutt en helt topp pakke dette også, men sammenlignet med de andre er det litt mindre oppi. Nå må vi likevel ikke glemme at dette er helt gratis, og et unikt tilbud, så ikke tro jeg klager! JEG ER SUPER TAKKNEMLIG!

TERNINGKAST: 4

Jeg får litt dårlig samvittighet og føler meg lite takknemlig som gir terningkast 4 når man får så mye kjekt, men samtidig synes jeg den er litt kjedelig i forhold til de andre for å være helt ærlig.

KIWI – LILLE GO

14 stk bleier fra kiwi sitt eget merke, lille go, størrelse 2.

Bleiepakke fra libero i både størrelse 1 & størrelse 2.

2 stk biteringer fra 0 mnd.

Bind fra libresse.

Truseinnlegg fra libresse.

Våtservietter fra lille go.

Våtservietter fra libero.

Ammeinnlegg.

Denne er nok den babyboksen jeg likte best, rett og slett fordi jeg føler jeg kommer til å få bruk for alt! Det er også en god del i alle prøvepakkene, så man får prøvd alle produktene skikkelig ut over en lengre periode. Våtserviettene fra lille go er forresten verdens beste! Skikkelig snille mot huden, og de eneste vi har brukt i godt over ett år nå.

TERNINGKAST: 6

Savner ingenting, og synes de har satt sammen en boks full av nyttige produkter man faktisk kommer til å få bruk for! I motsetning til noen av de andre boksene føler man at alle produktene faktisk hører hjemme i babyboksen, og ingenting er «slengt oppi» bare for å fylle den opp. En fin blanding med produkter til både mor og barn.

Nå er jeg veldig spent på hva du synes om de ulike boksene! Alle er jo så forskjellige, og kanskje elsket du de jeg likte minst eller motsatt? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet.

2 kommentarer om “GRATIS BABYBOKS: dette får du!”

  1. Hvor kan man bestille babybildene til nameit? Når jeg søker på den får jeg bare opp at denne tjenesten ikke finnes mer og at nameit heller fokuserer på barselsarrangementer i butikken. Har du en link?:)

  2. M: Åh nei, sååå dumt! Dette var en av de første pakkene jeg hentet, men så har den ligget uåpnet hjemme en stund, så jeg har rett og slett ikke fått med meg at de ikke tilbyr lenger. Når jeg søker den opp får jeg riktignok samme svar som deg, så ser ut til at de ikke tilbyr babyboks lenger. Det var synd ❤️

Legg igjen en kommentar