FØDE midt i tidenes oppussingskaos!

En sen oppdatering fra sofakroken! I dag har vi endelig kommet litt lenger på rommet til Oliver. Formiddagen gikk til å pusse opp, og det kjenner jeg godt på nå for å si det slik 😅 Vurderer likevel å få sparklet siste lag på murveggen i stuen nå når vi allerede har sparkelspannet oppe. Det er jo så deilig når det er gjort!

Om du ikke har lest bloggen min så lenge er det altså veggen bak lekegrinden på bildet over her jeg prater om. Det var i utgangspunktet en hel vegg med rød teglstein da vi flyttet inn. I ettertid har vi først malt den hvit og deretter sparklet over for å få en slett vegg. Det gjenstår et lag, pussing og maling før vi sier oss fornøyde. Malingen vi vil gå for på denne veggen er en helt nydelig kalkmaling – i fargen grå skifer. Kommer til å bli så fint! Kontorstolen min skal også byttes ut med en deilig Strandmon stol fra IKEA etterhvert. Må bare finne ut om jeg vil ha den i fargen grå eller gul først!

Vi har endelig kommet oss opp av sofaen, og nå surfer vi altså på oppussingsbølgen igjen! La oss bare håpe at vi orker å holde på helt til vi er ferdige denne gang – slik at det er klart her hjemme når lille Oliver velger å melde sin ankomst.

Mitt verste mareritt er at han skal bli født midt oppi tidenes oppussingskaos!

Legg igjen en kommentar