Endelig helt ferdig med oppussingen i stuen!

JUHU! Jeg er skikkelig fornøyd med resultatet fra gårsdagens malerjobb. Og godt er det, for jeg holdte på nesten uten pause fra Dennis la seg i 19-tiden og helt frem til klokken ble 23.45! Ben og ankler var ildrøde og hovne som vannballonger når jeg endelig kunne legge meg ned. Det var likevel uten tvil verdt det. Jeg var skikkelig glad da jeg våknet i dag morges og kunne titte ut på en stue som ser nesten helt ferdig ut. Nå gjenstår det bare å rydde bort maleutstyret og skue møblene på plass. Det står på planen min for i kveld – samt å vaske et par maskiner til med babyklær.

Sakte men sikkert faller mer og mer på plass, og jeg føler meg lettere og mer avslappet for hver dag som går. Straks kan jeg si at vi er ferdig med alle prosjekter, og bare kan lene oss tilbake for å vente på lille Oliver.

Jeg var forresten så heldig å få denne nydelige 17.mai buketten av min kjære Christopher tidligere i dag. Den står på spisebordet nå, men jeg vil helt klart flytte den over til den lille kommoden vi skal ha foran nye veggen så snart alt er ryddet på plass.

Veggen ser forresten hakke mørkere og varmere ut på de bildene tatt lengst unna, enn den er i virkeligheten. Nærbildet av meg sammen med blomstene viser mer reell farge. Ellers kommer dere nok til å få se mange bilder med denne veggen i bakgrunnen i tiden fremover – uten tvil den fineste veggen i hele huset! Tenker jeg deler noen nye bilder av hele stuen i sin helhet i løpet av uken. Nå er vi tross alt HELT ferdige med oppussingen her inne for en stund, og det er klart det må dokumenteres.

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “Endelig helt ferdig med oppussingen i stuen!”

  1. Veldig fin vegg! Har du tatt på sealer? Søsteren min har også kalkvegg, og desverre har hun ikke sealer på. Veggen er ødelagt etter 2 åring som har tatt på den, samt matsøl. Litt fett så blir det store merker og kan ikke vaskes vekk 🙁

  2. Gudrun: Sealer er kjøpt inn og skal på om et par dager da kalkmalingen må herde ordentlig først 😍 Tusen takk for tips uansett! Og synd å høre om søsteren din – har også hørt at den tåler lite om man ikke har sealer over 😌

Legg igjen en kommentar