Slik blir det GØY å spise frukt og grønt!

Det er 1. mai og fri fra barnehagen. Denne fridagen har vi gjort så lite som mulig. Barne TV har snurret i bakgrunnen hele dagen, og vi har lekt masse sammen alle tre. Vi søker ly inne i disse dager ettersom det er ekstreme mengder pollen ute – ikke så gøy med tanke på at allergitablettene mine ikke kan tas nå som jeg er gravid. Kunne nok byttet til et annet merke, men det er i grunn sjeldent jeg reagerer, så derfor holder jeg meg heller bare inne og satser på at det snart blir bedre!

Christopher dro på jobb for et par timer siden, og da bestemte Dennis og jeg oss for å gjøre noe skikkelig gøy! Vi tok ut all frukten fra kjøleskapet, plasserte den midt på bordet og fant frem fargerike tallerkener, ei skjærefjøl og en skarp kniv. Den neste timen skjærte og kuttet vi i frukten og lagde mange gøyale figurer. Så moro!

Når vi hadde skjært ut alle figurene var riktignok den lille magen til toåringen full. 😅 Han spiste seg mett på restene fra fruktene underveis i dekoreringen – så nå har vi tre tallerkener med plastfolie over stående i kjøleskapet. Tenk så gøy å ta ut et slikt neste gang det står frukt på planen!

Skikkelig gøy (og god) tidsfordriv denne fridagen!

Legg igjen en kommentar