VINN et SUKKERFRITT påskeegg!

I år som i fjor ønsker jeg å dele ut et SUKKERFRITT påskeegg til en av mine følgere! Dette påskeegget er perfekt for deg som ønsker å velge litt sunnere alternativer til påskekosen. Egget er proppet med proteinbarer, chips, sukkerfritt smågodt, energidrikk og mye, mye mer! Mye av innholdet er også lavkarbo, så dette passer perfekt for deg som spiser lavkarbo, har diabetes eller bare ønsker å leve litt sunnere.

Over her ser dere alt innholdet; med en samlet verdi på over 600 kroner! Jeg trekker vinneren førstkommende fredag, 12. april. Konkurransen ligger ute på facebooksiden min, så om du ikke har likt den finner du link like under.

KLIKK HER FOR Å DELTA!

LYKKE TIL

Alt innholdet i påskeegget er fra tights.no! Så dersom du ikke har vinnerlykken med deg kan du bestille alle varene der inne, eventuelt velge en forundringspakke med mange ulike varer til ditt eget sukkerfri påskeegg HER. Ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du 50 kroner avslag på alle ordre.

En kommentar om “VINN et SUKKERFRITT påskeegg!”

  1. Syns det blir litt dumt at du nevner diabetes her. Regner med det er diabetes type 2 du sikter til og da er det viktig å presisere det. Å kun skrive diabetes uten å si noe om type er med på å bygge opp feilkunnskapen folk har om diabetes. Det finnes utrolig mange ulike typer. Det at man har diabetes betyr ikke at man er allergisk mot sukker eller karbohydrater. Diabetes type 1 er en sykdom hvor man ikke lenger produserer insulin, årsaken til dette er fremdeles ukjent. Type 1 diabetes rammer ofte barn og unge som møter på mennesker som tror de ikke kan spise sukker/karbo, noe som er feil. En type 1 diabetiker skal spise som alle andre, men må sette insulin for maten. Dette er ikke første gang jeg ser deg anbefale disse såkalte sukkerfrie produktene til diabetikere og jeg håper du slutter med det eller i det minste presiserer hvilken type diabetes du sikter til. Type 2 kan i noen tilfeller reguleres med kosthold og trim, men da går de ofte under kategorien lavkarbo. Dermed er det faktisk ikke nødvendig å nevne diabetes i det heletatt. Hilsen en som er lei av kommentarer på hva jeg kan og ikke kan spise fra folk som har lest blogger og artikler på nett som ikke skiller mellom de ulike typene.

Legg igjen en kommentar