Vi trenger ferietips!

Gjett hva vi skal!? Nemlig reise avgårde på en 3 dagers tur i slutten av mai – med andre ord i uke 37 😅 Muligens litt risky med tanke på en eventuell fødsel som på den tiden kan starte når som helst, men det var det eneste tidspunktet som passet med Christopher sin vaktliste for den kommende måneden, så da må det bare bli slik.

Vi reiser ned til Kristiansand med bil og combicamp, også ligger vi på campingplass der nede. Tingsaker Familiecamping er foreløpig den jeg tror vi kommer til å gå for – med mindre dere har noen enda bedre forslag? De eneste kriteriene er at det er barnevennlig, fint og i nærheten av dyreparken. For en av dagene vil vi altså besøke dyrene. De andre dagene har vi åpne enn så lenge, og der vil jeg også gjerne ha deres beste tips! Mye mulig vi bare tar det helt med ro på campingplassen, men kjenner jeg oss rett har vi en tendens til å bli rastløse ganske fort. Er det noe annet gøy, spennende og barnevennlig man må få med seg når man først er på sørlandet?

Gi meg dine beste tips!

Bildene i dette innlegget er forresten fra dyreparken vi besøkte i Spania i fjor sommer. Der gikk mange av dyrene helt fritt, og det var mulig å klappe, kose og mate – til Dennis sin store glede. Tipper han kommer til å synes det er enda kjekkere nå om noen uker når han plutselig er blitt enda et år eldre og kjærligheten for dyr om mulig har vokst enda mer!

Og hvem vet, plutselig føder mamman hans ved siden av Julius 😉 Man kan aldri vite! Det hadde i hvert fall blitt litt av en historie å fortelle den kommende lillebror i fremtiden.

Så, campingplasser i Kristiansand-området? Og hva annet bør vi finne på når vi først er sørpå?

Legg igjen en kommentar