Ukens spørsmål #108

Noen tanker om hvordan det blir å gå fra et barn til to?

Absolutt! Min største bekymring er at Dennis skal føle seg tilsidesatt. Vil så gjerne gi både han og kommende lillebror all den tid og oppmerksomhet de fortjener, men ser også at det kommer til å bli vanskelig – spesielt de dagene Christopher er på jobb og jeg har begge alene.

Håper riktignok vi finner en løsning som fungerer for alle og at Dennis blir verdens stolteste storebror! Når alt kommer til alt vet jeg jo at de kommer til å få masse glede av hverandre i årene som kommer – er bare den biten med å føle jeg ikke strekker til som bekymrer meg litt.

Når er termindatoen?

26. juni!

Har dere kjøpt vogn?

Vi kommer til å bruke samme vogn som vi hadde til Dennis – Emmaljunga Mondial Duo Combi. Jeg var i tvil om vi skulle gå for ei søskenvogn i stedet, men nå som det har gått noen måneder har vi bare brukt vognen mindre og mindre til storebror, så da tenker vi at det kommer til å gå fint. I overgangsfasen kommer vi til å bruke reisevognen til Dennis og hovedvognen til Oliver om vi skulle ha behov for vogn til begge – også skal Dennis få et slikt vognbrett med sete som han kan hvile bena på om vi er ute på tur og han blir sliten.

Kunne du tenke deg å flytte til Oslo eller et annet sted i Norge?

Hm, i utgangspunktet ikke. Jeg trives veldig godt her i Haugesund, også er jeg egentlig altfor glad i familien min til å bo så langt vekke fra dem. Til tider er det langt nok som det er nå – med bare 10 minutter i bil. Så dersom det skulle blitt aktuelt å flytte til en annen kant av landet måtte det helt klart blitt sammen med hele gjengen min!

Elsker når du vlogger på Snapchat! Har selv en sønn som er noen dager eldre enn Dennis og det er veldig koselig å se på dere 🙂 Kunne du kanskje vlogget mer på youtube og her på bloggen også. Slik du gjorde for en stund siden?

Så hyggelig å høre! Det kan jeg absolutt prøve å få til ♥︎

Skal Oliver døpes? Hvis ja, hvorfor?

Ja, Oliver skal døpes. Både Christopher og jeg er både døpt og konfirmert kristelig. Jeg vil også si at vi er kristne selv om vi ikke praktiserer det i det daglige. Derfor vil vi gjerne døpe barna våre i kirken, og så kan de heller velge selv om de vil konfirmerer seg kristelig eller ei når den tid kommer.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #108”

 1. Innlegg som dette er så kjekke! Nå nærmer termindatoen seg, lykke til med resten av graviditeten og fødselen når den tid kommer!

  Jeg kan i hvertfall si at det blir nok travelt med to små barn, det sier seg selv egentlig, vi har nettopp fått baby, og har en 2åring. <3
  Meeen gleden og kjærligheten kan ikke beskrives med ord, det må bare oppleves! For en glede og få en til. Alt føles komplett.
  Dere har mye å glede dere til, selv om det er travelt til tider, men det er ingenting som er mer verdt. <3

  Når du skriver at du bekymrer deg om at Dennis kanskje vil føle seg tilsidesatt, så kjenner jeg igjen den følelsen enormt godt fra da jeg selv gikk gravid! Tenkte så mye på det. Til og med i tiden etter fødsel tenkte jeg på det. Men det kommer seg til etterhvert, og du vil finne en god balanse mellom det å bruke tid med babyen og med 2åringen, slik at begge får din oppmerksomhet. Det skjer naturlig på en måte, hvis du forstår hva jeg mener. I starten er det krevende, spessielt om en ammer for da må ammingen etableres osv. samtidig som en må bli vant til hele situasjonen med det og plutselig ha to små barn hjemme. Du vil nok merke at spessielt i starten så går det mye tid til deg og babyen hvis du ammer, babyen vil jo gjerne ofte amme hele tiden i løpet av døgnet de første ukene etter fødselen <3 Men ettersom tiden går litt, finner dere rutiner som passer for deg og dere!
  Tror Dennis blir en snill og god storebror for lille Oliver- og de kommer til og ha så stor glede av hverandre!

  Kos dere sammen og nyt siste rest av graviditeten, og gled dere til alt dere har i vente, for det er virkelig en fantastisk opplevelse med to små skjønne skatter. <3

Legg igjen en kommentar