Ukens spørsmål #107

Tok du nyfødtbilder av Dennis da han ble født? Har du eventuelt noen tips til hvordan ta slike bilder selv? ❤️

Ja, jeg tok nyfødtbilder av han selv, og har allerede skrevet et innlegg med mine beste fototips når man skal ta bilder av babyer HER. Ta gjerne en titt på det!

Hvilken gassgrill kjøpte dere? Vi ønsker selv en gassgrill, men så usikker på hvor og hvilken!

Den vi kjøpte er heter Gassgrill Elements 3-burner fra merket BBQ of Sweden! Den kjøpte vi på Rusta! Veldig fornøyd så langt ❤️

Når det kommer til grill at så er jeg så lei ALT av burgere og pølser osv! Så du lagde grillspyd, hvordan lagde du disse?

Jeg tredde bare oppskåret paprika, løk, sopp og kyllingfilet på grillpinner. Veldig enkelt og godt!

Hva heter det der? 😊

Vi kaller det bare Vangen, men det heter vel egentlig Haraldsvang. Eventuelt Skeisvatnet, som vannet ved siden av heter 😊

Neeei, er det sant!? Jeg og venninna mi spiste lunsj på Jordbærpikene i Tønsberg i går, og da reagerte jeg på at et par som satt på et annet bord lenger borte var veldig lik deg!!! Jeg kommenterte det til venninna mi også, som ikke visste hvem du var og som lo det litt bort siden du bor i Haugesun, men så leser jeg dette nå. Var det deg!? Kjenner jeg fikk adrenalinkick nå!!! Starstruck 😂 Har fulgt deg helt siden du var gravid med Dennis, så føler nesten jeg kjenner deg. Please svar på om dere var på Jordbærpikene på Farmandstredet senteret i Tønsberg i går???

Haha, så gøy! Ja, vi var der og spiste lunsj vi også, før vi kjørte hjemover mot Haugesund igjen ♥︎ Så koselig!

Kan disse fryses?

LAVKARBO TORTILLALEFSER – OPPSKRIFT HER

Jeg har ikke prøvd selv, men det regner jeg med at går helt fint! 😊

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar