Ukens spørsmål #105

Reklame // proteinfabrikken

Hvor er skoene kjøpt?

De kjøpte vi på XXL. Vær obs på at de er store i størrelsen. Dennis bruker strl 23 i sko nå, men disse ble altfor store i 23. Han kunne nok hatt 21 akkurat nå, men ettersom de skal brukes utover våren og sommeren kjøpte vi dem i 22.

Så koselig tur:) hvor var dere?

Vi var på Seljestad – et lite sted i nærheten av Røldal, i Odda kommune! 😊

Har du noen gode tips til barnehagestart? Utstyr og hva dem egentlig trenger? 😊

Jeg husker hvor mye jeg tenkte og planla detta på samme tid selv i fjor! I den forbindelse skrev jeg også et par innlegg om akkurat dette temaet, så kanskje de kan være til hjelp? HER kan du lese «Dette trenger du til barnehagestart!» som er min egen huskeliste med alt jeg måtte ordne før den store dagen. HER kan du lese «Dette har vi tatt med oss til barnehagen!» som jeg skrev etter oppstart og som tar for seg alt vi har liggende i barnehagen.

TRENINGSTIGHTS HER

Hvordan fant du motivasjonen til å begynne og trene etter at du fikk mini?

For å være helt ærlig hadde jeg ganske lite motivasjon til trening hele det første året! Jeg hadde likevel perioder jeg trente fast noen ganger i uken, men det var veldig av og på og jeg fant aldri helt tilbake til den samme treningsgleden før Dennis begynte i barnehagen. Når det er sagt fikk jeg massevis av motivasjon ved å se på målene mine! Ha fokus på dem. Alltid tenke på hvordan jeg ønsket å se ut og at jeg ønsket å stille i fitness, og det drev med ut dørene på de tyngste dagene. Når det fristet mer å ligge på sofaen tvang jeg meg selv til å spør høyt «Er det viktigere å ligge på sofaen her den neste timen, eller kommer jeg til å føle meg mye bedre om jeg har gjennomført en god treningsøkt en time fra nå? Da vil jeg også være ei treningsøkt nærmere drømmekroppen og fitnessmålet! Pluss jeg vil ha mer energi i etterkant av økten.» Prøv å si det til deg selv neste gang du ikke orker, så håper jeg det kan hjelpe deg også!

Jeg vil også råde deg til å planlegge faste dager og tidspunkter du setter av til trening, så blir det enklere å holde seg til det og pushe seg selv ut dørene!

Hvor mange barn vil du ha?

I utgangspunktet vil jeg bare ha to. Altså Dennis og kommende baby Oliver. Men jeg kommer ikke til å utelukke en tredjemann i fremtiden – kun fordi man aldri vet hvordan livet blir og hvilke ønsker man har der og da. Planen er riktignok at dette blir siste barnet vårt.

SPORTSBH/TOPP HER

Skal du fortsatt stille i fitness?

JA! Altså, når jeg har brukt så mye tid og krefter på å nå et mål kjennes det bare feil å gi opp. Det gir meg heller bare enda mer motivasjon til å endelig en dag komme i mål. Jeg skal opp på den scenen, så får det bare ta så lang tid som det vil! Et lite mål jeg har satt meg selv er høsten 2020 eller våren 2021. Gleder meg til å starte fitnessreisen igjen, og håper dere vil følge meg videre når den tid kommer. Må bare få ut denne lille skatten først.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

8 kommentarer om “Ukens spørsmål #105”

  1. Vi har kjøpt akkurat samme sko, og synes de var helt vanlige i størrelsen 🤔 bruker 23 til vanlig og i disse.

  2. Ellie: Vi har ikke målt han på en stund, men skal på to årskontroll om noen uker. Han har riktignok ligget under gjennomsnittet hele veien, så regner med han gjør det fortsatt 😊

  3. Hei
    Har du tenkt på vaksiner mtp den nye babyen? Tenker da spesielt på den vaksinen Dennis reagerte så mye på (rotavirus?)

  4. Anonym: Vi kommer til å følge vaksinasjonsprogrammet med lillebror, men vi er nok ekstra oppmerksomme i tiden etter mtp bivirkningene. Tror riktignok sjansene for at vi skal oppleve det her to ganger er veldig, veldig liten! Dennis har for ordens skyld også fulgt vaksinasjonsprogrammet i ettertid, og fått alle vaksiner han skal (bortsett fra andre dose med rotavirus, som han ikke fikk lov til å ta av lege og helsestasjon mtp hvor alvorlig han reagerte på første dose). Vaksiner er viktig ❤️

  5. når Reagerte han på vaksinen?trur ikke jeg har fått med meg det😱 lure også på hvordan det går med eksamen hans? Var det ikke det han hadde å? Å hørselen hans?
    Vil du lage et lite innlegg om det💙

  6. Dina: Han reagerte på den da han var syv uker gammel. Da ble det luftambulanse og sykehusinnleggelse, og jeg har skrevet om alt i DENNE kategorien. ♥︎ Eksemen går opp og ned, men vi smører daglig og det går i utgangspunktet bra. Håper bare han vokser det av seg en dag! ♥︎ Hørselen vet vi ikke så mye om grunnen enda, men han er henvist til spesialist nå, så satser på vi får vite mer da. Ønsker ikke å utdype for mye om ting som kan gå ut over privatlivet hans i senere tid, så skriver dessverre ingen innlegg om det, men håper jeg svarte greit her likevel. Tarminvaginasjonen har jeg riktignok skrevet en god del om ettersom jeg synes det er veldig viktig å få ut litt mer informasjon rundt den! Det er såpass sjeldent og vanskelig å finne noe om det på google, det erfarte jeg selv når vi var midt oppi det, så da synes jeg det er viktig å dele litt mer omkring det. Men det kan du som sagt lese i kategorien jeg linket til over!

Legg igjen en kommentar