Ukens spørsmål #106

Hva er den letteste og diggeste lavkarbo-kveldsen din?

Hm.. Nå måtte jeg tenke litt, men jeg tror jeg må gå for pannepizza altså! Ost stekt med bacon- eller skinkebiter på ei stekepanne. Gjerne toppet med dressing og ruccola. Superenkelt og veldig godt!

Oppskrift HER.

Hvordan går det med deg?

For et koselig spørsmål! Det går veldig bra om dagen. Jeg har hatt en periode med litt sykdom og dritt nå i vinter. Forkjølelser og øyebetennelser som ikke har sluppet taket, men føler endelig jeg begynner å komme ovenpå igjen! Når formen samtidig er så bra som den er, til tross for at jeg er gravid i uke 30, kan jeg absloutt ikke klage. Livet smiler og jeg ser sånn frem til tiden fremover – både med tanke på familieforøkelsen, men også sommer, nye opplevelser og lange, varme dager.

Hvor stor er den. Har to gutter og han eldste er 5 1/2 år. Blir den liten for han og hva er inni sekken? Holder den formen eller blir den raskt deformert? Er prisen med frakt?

Jeg vil si den passer best til barn mellom 0-3 år, men kan absolutt brukes av større barn også. Jeg sitter for eksempel i Dennis sin uten problem. Tenker riktignok det vil være mer komfortabelt for eldre barn å sitte i en større sakkosekk, så jeg skal få lagt til en større størrelse i løpet av dagen som vil passe barn fra 3 år og oppover 😊 Ja, den holder formen, men kan også formes på flere ulike måter – om det gav mening. 😅 Isoporkuler er brukt som fyll! Prisen på sakkosekken er 399,- og frakten 99,-.

Har du tenkt på vaksiner mtp den nye babyen? Tenker da spesielt på den vaksinen Dennis reagerte så mye på (rotavirus?)

Vi kommer til å følge vaksinasjonsprogrammet med lillebror, men vi er nok ekstra oppmerksomme i tiden etter med tanke på bivirkningene. Tror riktignok sjansene for at vi skal oppleve det her to ganger er veldig, veldig liten! Dennis har for ordens skyld også fulgt vaksinasjonsprogrammet i ettertid, og fått alle vaksiner han skal (bortsett fra andre dose med rotavirus, som han ikke fikk lov til å ta av lege og helsestasjon mtp hvor alvorlig han reagerte på første dose). Vaksiner er viktig. ♥︎

Når reagerte Dennis på vaksine? Trur ikke jeg har fått med meg det. 😱 Lurer også på hvordan det går med eksemen hans? Var det ikke det han hadde å? Å hørselen hans? Vil du lage et lite innlegg om det. 💙

Han reagerte på rotavirusvaksinen da han var syv uker gammel. Da ble det luftambulanse og sykehusinnleggelse, og jeg har skrevet om alt i DENNE kategorien. ♥︎

Eksemen går det opp og ned med, men vi smører daglig og det går i utgangspunktet bra. Håper bare han vokser det av seg en dag! ♥︎ Hørselen vet vi ikke så mye om grunnen enda, men han er henvist til spesialist nå, så satser på vi får vite mer da. Ønsker ikke å utdype for mye om ting som går for dypt inn på privatlivet hans da jeg ikke vet om det vil være ok for han i senere tid. Skriver derfor dessverre ikke et eget innlegg om det, men håper jeg svarte greit her likevel.

Tarminvaginasjonen har jeg riktignok skrevet en god del om ettersom jeg synes det er veldig viktig å få ut litt mer informasjon rundt den! Det er såpass sjeldent og vanskelig å finne noe om det på google. Det erfarte jeg selv når vi var midt oppi det, så da synes jeg det er viktig å dele litt mer omkring det. Men det kan du som sagt lese i kategorien jeg linket til over!

Hvor høy er Dennis? 

Jeg målte han her hjemme for en ukes tid siden. Da var han 84,5 cm – så en del kortere enn gjennomsnittet. Skal på to årskontroll om et par uker, så da får vi vite helt nøyaktig. Men regner som sagt med at han ligger under snittet ettersom han har gjort det ganske lenge 😊 En kort, liten tass – akkurat som mamman og pappan.

Så koselig tur:) Hvor var dere?

Vi var på Seljestad – et lite sted i nærheten av Røldal, i Odda kommune! 😊

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #106”

  1. Tok du nyfødtbilder av Dennis da han ble født? Har du eventuelt noen tips til hvordan ta slike bilder selv?

  2. Hvilken gassgrill kjøpte dere? Vi ønsker selv en gassgrill, men så usikker på hvor og hvilken!😱

    Når det kommer til grill at så er jeg så lei ALT av burgere og pølser osv! Så du lagde grillspyd, hvordan lagde du disse?❤️

Legg igjen en kommentar