Ukens kjøleskap + middagsplan

God formiddag! Solen stråler utendørs, og jeg klør i fingrene etter å freshe opp i hagen. Her for noen dager siden tok vi terrassen, og nå gleder jeg meg til å komme godt i gang med hagen også. Men før den til skal jeg vise dere noe gøy!

UKENS KJØLESKAP

I går var Christopher og jeg ute på ukens handletur, en dag senere enn planlagt. Tenkte derfor det kunne være gøy å vise dere kjøleskapet vårt igjen. Det var jo så mange som likte det sistgang. Og jeg forstår dere veldig godt – selv elsker jeg å kikke i andre sitt kjøleskap. Det sier så mye om personene som lever der føler jeg. Ikke minst er det gøy å få nye ideér og inspirasjon til hva man kan fylle sitt eget med den neste uken. Spesielt om man begynner å gå lei eller kjører seg fast på det samme innholdet uke etter uke.

Det eneste vi ikke fikk tak i i går var egg og frukt, så det skal vi ut å fylle på med i dag. Minstemann elsker frukt, og da er det klart at det alltid må være et godt utvalg i den grønne skuffen. Egg spiser vi også mye av!

UKENS MIDDAGSPLAN

Mandag; hjemmelaget tomatsuppe – oppskrift HER

Tirsdag; Hjemmelagde fiskepinner med brekkbønner og smørdampet brokkoli

Onsdag; Spanske kjøttboller i salsa med blomkålmos/potetmos

Torsdag; Rester tomatsuppe

Fredag; Burger med ost, sylteagurk og wokede grønnsaker (grille om været er bra)

Lørdag; Hjemmelagde kyllingnuggets med salat – oppskrift HER

Søndag; åpen ♥︎

Et kjøleskap som inneholder en god blanding av lavkarbo- og høykarbovarer. Når det er sagt finner du få skikkelig høykarbovarer i vårt kjøleskap. Pasta, poteter og ris er det for eksempel sjeldent vi (les; samboer og minstemann) har til middag. Jeg prøver i stedet å være kreativ med grønnsaker og gjøre tilbehøret hakket sunnere og mer spennende uten at det nødvendigvis blir ren lavkarbomat. Noe jeg synes er viktig når jeg vet så mye om karbohydrater og hvor mye det har å si for helsen. Jeg vil tross alt det beste for guttene mine. Når de i tillegg bare synes det er gøy, godt og spennende med annet tilbehør enn de vanlige kokte potetene blir det veldig naturlig for oss å leve på denne måten.

Meg på lavkarbo og guttene på en slags mellomting mellom smartkarbo og høykarbo.

Legg igjen en kommentar