Strikket med kjærlighet – tusen millioner takk!

Se dette vakre, bittelille setter jeg fikk i hus i dag! Det ble pakket pent ned i fødebagen like etter at bildene var knipset – som det eneste oppi bagen enn så lenge faktisk. Det minner meg om at jeg snart må komme i gang og få gjort den klar. Eller i det minste begynne!

Uansett, dette vakre hentesettet hadde mormor med seg i strikkebagen i dag. Hun og morfar har vært på bobiltur i hele 2.5 måned, og nå som de er hjemme igjen hadde de med seg så masse fint til begge guttene! Spesielt en del strikkeklær som jeg gleder meg til å vise dere i gravidoppdateringen i morgen – klarte bare ikke å vente med å knipse noen bilder av hentesettet her.

Det passet forresten nydelig sammen med teppet mormoren hans har strikket, som også skal få være med i fødebagen! Nå kjenner jeg at det virkelig begynner å nærme seg. Så spennende og gøy på samme tid.

♥︎ ♥︎ ♥︎

Legg igjen en kommentar