Slik ser jeg ut – fra en toårings perspektiv!

Magen vokser fra dag til dag nå. Hver eneste morgen føler jeg den har blitt enda større og at buksen strammer enda litt mer øverst i linningen. Toppene har for lengst begynt å krype oppover når jeg går, og denne digre magen begynner rett og slett å bli skikkelig i veien. Jeg dulter den borti både stoler og kjøkkenbenken rett som det er. Til og med Christopher har blitt dyttet bakover av magen! Det hente i går, når jeg skulle gi han et kyss mens vi passerte hverandre hjemme i stuen, og jeg glemte å bøye meg langt nok frem. Wosh!

Tærne mine er det mange uker siden jeg så sist. Samme med legger og lår, noe som gjør barberingen helt umulig. Kanskje ikke så ideelt å være gravid i sommermånedene likevel! Godt det enda er kaldt nok til at man kan bruke langbukse en liten stund til 😉

Å ligge på magen! Åh gud, som jeg savner å ligge på magen!

Det aller morsomste med denne magen må likevel være hvordan jeg ser ut fra Dennis sitt perspektiv nå!

Christopher og Dennis løp etter hverandre tidligere i dag. Noe de gjør forholdsvis ofte. Dennis først og Christopher etter. Latterkrampe og gledeshyl blandet med panikk og fryd rommet hele huset og etter en liten stund løper minsten rett inn i bena mine. Han klamrer seg fast rundt låret mitt og gjemmer seg foran meg før pappan rekker bort.

Det skjedde i dag også. Men ettersom jeg sto med kjøkkenbenken og lagde mat – og magen alltid strutter aller mest når jeg står – forsvant Dennis under den. I det han kræsjet inn i lårene mine var han borte under den store magen! 😅 Lille knotten lente seg så ut fra meg igjen mens han kikket opp med et glis om munnen og sa «mammaaa!», og så forsvant han inn under magen på ny. Jeg måtte ta meg selv i å le høyt! Tenk at det er slik Dennis ser meg om dagen!

Det må være utrolig rart! 😂

En kommentar om “Slik ser jeg ut – fra en toårings perspektiv!”

Legg igjen en kommentar