SE HVA VI HAR GJORT I HAGEN – FØR OG ETTER!

Nok en nydelig dag – føler jeg gjentar meg selv ved å nevne det fantastiske været i starten av hvert eneste innlegg, men slik er det når vi har det fineste påskeværet på mange år. Temperaturene var nok en gang like under 20 grader, himmelen var blå og solen strålte. Vi fikk derfor jobbet enda mer i hagen, og i dag var det luking mellom hellene i gårsplassen og rydding av terrassen ved ytterdøren som sto på planen!

Vi fikk også klargjort noen av pottene for planting, og nå gjenstår det bare å bli ferdig med plantekassen bak meg på bildene her slik at vi kan plante blomster i den også – så er egentlig alt ferdig!

Om dere legger merke til hellene som ligger helt til venstre på plattingen skal ikke de ligge der altså, men jeg har enda et nytt prosjekt på gang i hagen – så de hører til det. Planen er nemlig å få til et lite område rundt sandkassen som skal dekkes av grus og inneholde litt morsomme leker for Dennis.

Jeg skal blant annet få laget til en liten bilbane, noe vannlek og gjøre noe kreativt og gøy utav trestubben som står der. Også skal alt rammes inn med kantsten og grus. Tror det kommer til å bli veldig gøy og fint!

Jeg bladde frem bildene jeg tok for et år siden på denne tiden, bare for å sammenligne! De største forskjellene er såklart bak meg der de digre, overgrodde buskene endelig er vekke og vi har fått mye større plen, men det har jammen skjedd litt forandringer her på plattingen også!

Hva synes du?

Legg igjen en kommentar