Pulsen stiger og svetten renner!

Her har jeg svettet fra meg en times tid i ettermiddag! Det er helt rart hvor lite som skal til før pulsen stiger og svetten renner om dagen. Faktisk ble det så ille at jeg var nødt til å kaste genseren mot slutten. Flaks for meg at gravidtightsen når helt opp til sportsbhen, for da ser det ikke så veldig ille ut likevel. For det er altså bare tights og sportbh jeg har på meg på bildene her.

DENNE gravidtightsen fra 2XU som jeg elsker over alt på jord. Den koster litt (rabattkoden 7TJAT gir deg 50 kroner avslag), men er absolutt verdt pengene! Spesielt om du har planer om å gå gravid flere ganger. Velg størrelsen du brukte i treningstightser før svangerskapet – jeg har min i M om det kan være til hjelp. Sportsbhen kjøpte jeg på h&m for et par år siden.

Det er litt trist å se musklene forsvinne mer og mer under et stadig økende fettlag. Jeg merker fettprosenten sakte men sikkert snegler seg oppover, og musklene blir mindre og mindre definerte. Musklene jeg jobbet så hardt for å få frem! Jeg prøver likevel å minne meg selv på at de fremdeles er der, under fettet, og at jeg kan benytte muligheten til å trene dem både større og sterkere frem til fettprosenten skal ned igjen! Tenk så gøy om musklene har blitt større en stund etter fødsel når fettet forsvinner og jeg ser dem igjen!

Gi gjerne en tilbakemelding på om dere ønsker å lese litt mer om treningen. For et par måneder siden påpekte mange at de ville ha mer hverdagsinnlegg, mat og gravidoppdateringer, og mindre trening. Gjelder det fremdeles?

2 kommentarer om “Pulsen stiger og svetten renner!”

  1. Jeg ønsker gjerne flere treningsinnlegg!

    Vil også tipse deg om instagrammen til Kayla_itsines. Veldig inspirerende når det kommer til trening, pluss hun er gravid selv så hun deler masse treningsvideoer til gravide

Legg igjen en kommentar