Nyter deilige vårdager!

Hele 18 grader viste gradestokken på husveggen her like etter at Dennis hadde våknet fra duppen sin. Da var vi raske med å få på sko, lue og solkrem (!) for så å løpe ut i hagen. Der ble vi værende de neste timene, og fikk gjort så mye samtidig som solen jobbet iherdig med å gi meg et lite grunnlag på de likbleike leggene som stakk frem under kjolen.

Dennis løp rundt med et stolt smil om munnen mens han kikket gjennom de nye solbrillene sine. I mens han lekte på sklien, i sandkassen og klippet plenen med lekeklipperen sin fikk mamman og pappan ryddet unna en del hageavfall. Vi fikk også lagt ut et hagebord og noen store blomsterpotter for salg – noe vi har utsatt altfor lenge, men endelig er det altså gjort. Alle vinduene fikk vi også vasket over fra utsiden! Skikkelig produktiv og deilig dag i solsteiken.

Etter en liten tur inn for å spise lunsj har nå Christopher dratt på jobb, mens Dennis og jeg lurer på om vi skal børste støv av sykkelen etter vinteren og sykle oss en tur til min kjære mamma. Ikke helt sikker på hvordan sykling er for bekkenet – andre som vet? Helt siden bilturen vår på mandag har jeg nemlig slitt en del med smerter i forbindelse med det jeg regner med er bekkenløsning. Til min store skuffelse! Men det måtte vel komme til slutt denne gang også. Bare glad og takknemlig for at det hendte hele 11 uker senere i graviditeten enn med forrige!

Er det like fint vårvær hos dere?

Legg igjen en kommentar