MITT BESTE TIPS: spennende grillmat

Nå ligger jeg krøllet i sofahjørnet under et deilig fleecepledd – med puter mellom knærne og enda flere bygget opp rundt ryggen og under armene for å være så snill mot bekkenet mitt som mulig. På TV-skjermen ruller Criminal Minds over skjermen. Den serien er forresten skikkelig spennende og interessant å følge med på om man liker krim og spenning. Mange sesonger er det også – vi har kommet til nummer fire av tretten. Du finner den på viaplay!

Tidligere i kveld var vi ute på terrassen vår og koste oss igjen – noe vi har gjort ofte de siste ukene! Så deilig. Spesielt siden vi har kveldssolen stekende rett mot oss. Akkurat i kveld var det riktignok ikke mye sol å se. Vind var det også, og etter at maten var ferdig grillet rakk vi akkurat inn dørene før det begynte å regne.

Før den tid rakk jeg riktignok å montere den nye utelampa vår, som har ligget i esken i flaue to år! Hjelp. Det var ikke meningen at det skulle ta så lang tid å få opp en ny etter at den forrige ble tatt av stormen for to år siden, men slik ble det altså. Uansett, nå er den endelig oppe, og vi har lys på terrassen igjen. Og bare så det er sagt; den er verken skrudd fast til veggen eller montert med deksel på bildet over 😅 Kun koblet!

I dag valgte vi å grille grillspyd av kylling, løk, sopp og paprika, pølser, maiskolber, hamburgere med ost og grønnsaker i form! Sistnevnte var forresten super enkelt, men SÅ godt tilbehør til grillmaten. Absolutt mitt beste tips om du er lei av å legge den samme maten på grillen gang etter gang. Det eneste jeg gjorde var å kjøpe en frossenpose med såkalt selskapsblanding, og hadde den i formen sammen med oppkuttet rødløk, sopp og en god klatt kryddersmør! Jeg dryste også over litt grillkrydder rett før formen ble flyttet over på grillen.

Skikkelig deilig onsdagskveld ♥︎

Legg igjen en kommentar