Mine siste innkjøp – MAMMAKLÆR

reklame // bonprix

1 ⎮ HER

2 ⎮ HER

3 ⎮ HER

4 ⎮ HER

5 ⎮ HER


Å ha muligheten til å gå gravid i vår- og sommermånedene ser jeg veldig frem til! Luftige kjoler, bare ben og slippe stresset med å få tak i jakker som går igjen rundt den store magen. Jeg ser for meg at det blir mye sommerkjoler, åpne jakker og løse topper over sykkelshorts disse neste månedene, derfor har jeg klikket hjem noen fine, sommerlige favoritter fra Bonprix.

De har skikkelig godt utvalg av mammaklær til en grei pris – så om du ikke har fått det med deg enda anbefaler jeg å sjekke de ut HER. De selger også vanlige klær til både barn, kvinner og menn + litt stæsj til hjemmet. Alt til veldig gode priser! Jeg digger Bonprix. En forholdsvis ny nettbutikk som vokser superfort og virkelig har kommet for å bli.

Ettersom jeg har termin i juni og det derfor ikke er altfor lenge igjen av dette svangerskapet prøvde jeg å kjøpe litt klær som jeg også kan bruke i ettertid. Faktisk er alle plaggene utenom nummer 2 og 3 fra dameavdelingen, og ikke mammaavdelingen. Jeg tror likevel maxikjolen vil være såpass stretchy at den passer over magen likevel, og de andre jakkene kommer jeg bare til å bruke åpne mens magen enda er stor.

Likte du noe av dette? Har du handlet på bonprix før?

En kommentar om “Mine siste innkjøp – MAMMAKLÆR”

  1. Elsker når du vlogger på Snapchat! Har selv en sønn som er noen dager eldre enn Dennis og det er veldig koselig å se på dere 🙂

Legg igjen en kommentar