Et nytt kreativt prosjekt – sy barnemøbler selv!

reklame // egen nettbutikk

Se hva guttene mine har fått! I dag har jeg brukt formiddagen på å planlegge og sy to sakkosekker perfekt til små barnekropper. Ideen fikk jeg på Tid For Hjem der de designet denne sakkosekken etter inspirasjon fra en tepose! Skikkelig fascinerende. Og jammen var det like enkelt som det så ut!

Planen er å ha disse to i stuen om et år og to når Oliver også vokser til, så kan de sitte i hver sin sakkosekk og se barne tv om kvelden! De glir rett inn i interiøret samtidig som de har en deilig og sprek farge som passe til det meste. Stoffet er møbelvelour – så ikke bare er de fine å se på, men de er også myke og behagelige å sitte i. Dennis elsket sin da han fikk prøve den like før legge tid i dag.

Det myke og deilige settet han har på seg har jeg forresten også sydd. Jeg syr gjerne likt til deg også – genseren finner du HER og buksen HER.

Fortell meg gjerne hva dere synes! Vurderer å legge dem ut for bestilling i nettbutikken min – noen som kunne vært interessert i å kjøpe? Til en fin pris såklart 😍

EDIT: Etter at flere var interesserte har jeg nå lagt ut sakkosekken for bestilling i nettbutikken – klikk HER om du vil kjøpe.

♥︎

8 kommentarer om “Et nytt kreativt prosjekt – sy barnemøbler selv!”

  1. Hei, blir denne sydd med glidelås slik at man kan fylle på mer etterhvert som man trenger mer fyll?

  2. Sanya: Nei, den blir dessverre ikke sydd med glidelås, men det vil ikke være nødvendig å fylle på mer etterhvert da jeg har brukt isoporkuler som fyll, og disse vil holde seg 😊

  3. Hvor stor er den. Har to gutter og han eldste er 5 1/2 år. Blir den liten for han og hva er inni sekken? Holder den formen eller blir den raskt deformert? Er prisen med frakt?

  4. Maren: Jeg vil si den passer best til barn mellom 0-3 år, men kan absolutt brukes av større barn også. Jeg sitter for eksempel i Dennis sin uten problem. Tenker riktignok det vil være mer komfortabelt for eldre barn å sitte i en større sakkosekk, så jeg skal få lagt til en større størrelse i løpet av dagen som vil passe barn fra 3 år og oppover 😊 Ja, den holder formen, men kan også formes på flere ulike måter. Isoporkuler er brukt som fyll! Prisen på sakkosekken er 399,- og frakten 99,-.

  5. Hei😊utrolig mye fint du har på siden din👍Kan jeg spørre om hvor mange liter med isoporkuler sånn cirka du har inne i sekken? Mvh Linda

Legg igjen en kommentar