En perfekt søndag ved vannet!

Søndager har blitt den perfekte dagen for en koselig familieaktivitet den siste tiden. Etter Christopher ble forfremmet har vaktlisten blitt litt annerledes, og i stedet for å jobbe mange korte vakter + noen lange, jobber han nå kun lange vakter og fri omtrent hver tredje dag. Dette gjør det mye enklere for oss å planlegge noe koselig i helgene når Dennis er hjemme fra barnehagen og vi endelig har alle samlet. I forrige uke ble det fjelltur, mens i går gikk vi tur i det fine været, og tilbrakte timevis ved dette vannet like i nærheten.

Med oss hadde vi lunsj og masse digg snacks. Gifler, nøtter, frukt, rosiner, blåbær og noe godt å drikke var blant det som befant seg i stellevesken. Vi hadde også med oss siste rest av brødet fra uken som har gått. Oppskjært i biter, og klar til de sultne fuglene.

Dennis og Christopher kastet brødbitene til både ender, måker og svaner mens de smilte og lo i kor med fuglekvitter og kvakking. Selv hvilte jeg kroppen på benken rett ved siden av. Kroppen som er gravid i syvende måned og i strålende form, men som likevel begynner å kjenne på behovet for litt hvile stadig oftere. Spesielt på lengre turer og dager vi er mye ute.

Etter at fuglene hadde fått mat var det på tide å fylle våre egne mager. Vi satte oss derfor ned på en av de mange fine spisebordene langs vannet mens vi pakket opp maten fra stellevesken. Hele dagen skinte solen fra stort sett blå himmel, og vi hadde rundt 15 – 17 grader! En helt nydelig vårdag, som vi stadig får flere og flere av for tiden.

Når maten var i magen gikk vi videre inn i skogen til en ganske ny og utrolig flott lekeplass! Det er ikke mange år siden den ble oppgradert med nye, fargerike apparater, mange sittesteder, og til og med toalett. Lekeplassen i Vangen er som regel alltid full av mennesker og ikke uten grunn, spesielt på solskinnsdager i helgene – et lite tips til dere som bor her på Haugalandet.

Etter mange timer på lekeplassen og enda en liten spisepause tok vi turen hjemover igjen. Der ryddet vi i hagen og på terrassen før vi grillet til kveldsmat. Dagen avsluttet vi med en grundig vask av både barn og bil – noe som absolutt trengtes etter mange timer i sandkassen. For barnet altså, ikke bilen 😉

Deler bilder fra lekeplassen i et eget innlegg senere i uken!

Legg igjen en kommentar