Nå nettopp fant jeg igjen noen bilder jeg hadde glemt helt å dele med dere! Nemlig matbildene fra en dag i forrige uke. Så det tenkte jeg at jeg kunne gjøre nå. Før jeg starter må jeg minne dere på at jeg spiser lavkarbo, og at dette er helt annerledes både i måltidssammensetning og -antall, i forhold til de som ikke spiser lavkarbo. Jeg får i meg det jeg trenger og går aldri sulten! Dette er derfor til inspirasjon for andre lavkarbere, og kanskje ikke så veldig interessant for ikke-lavkarbere.
FROKOST
Til frokost spiste jeg en hjemmelaget burger fra grillingen kvelden i forveien. Den lagde jeg av kjøttdeig, masse deilig krydder og en skvett fløte, grillet med smeltet ost på toppen! Jeg varmet den opp igjen og spiste den sammen med en god neve ruccola, agurk, enda litt mer ost, sylteagurk (som ikke er veldig lavkarbovennlig, men som jeg har unt meg noen ganger nå i graviditeten. Altfor ille er det riktignok ikke karbomessig) og sukkerfri ketchup. Perfekt start på dagen! Dette spiste jeg i 9-10 tiden på formiddagen.
MIDDAG
Neste måltid ble middag klokken 16.30! Da skulle vi ha kjøttboller i salsa med potetstappe til – favoritten til guttene. Jeg erstattet potetstappen med blomkålmos laget av kokt blomkål, smør, ørlite fløte og krydder. Salsaen lagde jeg av en boks hakkede tomater, et glass taco-salsa og deilig krydder. Kokt til riktig konsistens!
Jeg orket ikke alt dette, men spiste omtrent 2/3 av blomkålmosen og hadde vel 2-3 kjøttboller igjen da jeg var mett. Dette varmet jeg opp igjen til et eget måltid i 20 tiden på kvelden! Helt topp!
Spiser du lavkarbo?