Det VILLESTE døgnet på lenge!

Herregud, så sykt!

Mandagen, som jeg har hintet og mast om en liten stund nå, er endelig forbi. Jeg er så glad! Vi har gledet oss lenge, men nå er ventetiden over. Søndag kveld pakket vi dyner, varme pledd, nistepakke og drikke med oss i bilen. Dennis sov over hos mamma, og da Christopher var ferdig på jobb rundt midnatt kom vi oss endelig avgårde. Vi kjørte over fjellet de neste fem-seks timene! Før vi overnattet i bilen på en rastplass i Skien. Ikke super-ideelt for en straks høygravid kropp, jeg skal innrømme det, men det var litt av en opplevelse likevel.

Etter knappe tre timer søvn fortsatte vi ferden dagen etter. Med et par spystopp på veien – enten på grunn av graviditetshormoner eller de svingete veiene, eventuelt en god kombinasjon – var vi endelig fremme på Tjøme. Et lite sted en times tid utenfor Sandefjord! Der sto bilen vår. Vår nye familiebil.

Vi kikket over den, prøvekjørte, signerte papirene og var plutselig blitt eiere av en stor, romslig og skikkelig GOD Volvo! Gud, så deilig! I lykkerus smatt vi inn på et spisested i Tønsberg for å feire før vi fortsatte ferden hjemover. De neste åtte timene fulgte enda mer kjøring, men denne gang i hver vår bil. Vi hadde noen stopp på veien for å rette ut et verkende bekken, spise, drikke og ikke minst tømme magen for ferdig fordøyd mat og drikke – men da klokken nærmet seg 23 var vi endelig hjemme i Haugesund igjen!

Definitivt det villeste døgnet på lenge, med uendelig mange timer i bil, lite søvn og mange opplevelser rikere. Med vår helt nye bil!!! Det føles så bra. Bilen vi endte opp med er en 2008 modell Volvo V70, 2.4 D med 163 hestekrefter. Skinnseter, digert bagasjerom og hengerfeste! Vi er så langt veldig, veldig fornøyde.

Vi gleder oss til å bli kjent med denne bilen, og la den ta oss med på mange spennende opplevelser og eventyr de neste årene!

4 kommentarer om “Det VILLESTE døgnet på lenge!”

  1. P.s. Heter på Tjøme 😉 (Er nesten fra det området og siden Tjøme ligger på en øy sør for Tønsberg, så måtte jeg bare pirke 😉 ) Sier det med glimt i øyet, for det er ikke så viktig <3

    Gratulerer med ny bil <3 Kos dere masse med å bli kjent med den 🙂

  2. Neeei, er det sant!? Jeg og venninna mi spiste lunsj på Jordbærpikene i Tønsberg i går, og da reagerte jeg på at et par som satt på et annet bord lenger borte var veldig lik deg!!! Jeg kommenterte det til venninna mi også, som ikke visste hvem du var og som lo det litt bort siden du bor i Haugesun, men så leser jeg dette nå. Var det deg!? Kjenner jeg fikk adrenalinkick nå!!! Starstruck 😂 😂 Har fulgt deg helt siden du var gravid med Dennis, så føler nesten jeg kjenner deg. Please svar på om dere var på Jordbærpikene på Farmandstredet senteret i Tønsberg i går???

Legg igjen en kommentar