Derfor trenger babyen TRE babynest!

Endelig kom jeg i mål! Føler jeg utsetter alt til siste liten med denne lille her, men nå har jeg altså endelig fått karret meg til å sy ferdig babynestene. Så nå har Oliver i det minste et sted å sove om han skulle komme før tiden. Jeg fortalte dere tidligere at jeg synes det er skikkelig vanskelig å velge farge på babynest, og det er i grunn det som er historien bak at jeg har sydd hele 3 babynest til denne babyen her 😅

Det verste er at jeg føler jeg må ha et grønt et også – Oliver er tross alt en grønn baby! Pledd, farge på rommet og dåpsfarge. Alt er grønt. Bortsett i fra babynestet, men jeg kan ikke ha 4 stykk – der går til og med grensen for meg. Uansett, tenkte jeg kunne fortelle litt rundt hver av dem og hvor vi har tenkt å bruke dem.

The yellow one

Dette stoffet her fant jeg i en restekurv på en nettbutikk i høst. Like etter at jeg hadde funnet ut at jeg var gravid. Jeg klikket det hjem med engang, med den visshet at det skulle bli et babynest noen måneder frem i tid. Et babynest til lillebror eller lillesøster i magen, og eneste grunnen til at det ble den fargen var rett og slett at det matchet sofaputene 🙈 Også er det vel ingen hemmelighet at jeg har en greie for disse oker/sennepsgule fargene.

Planen er derfor å ha dette fast i stuen. Litt i sofaen, muligens i vuggen og helt klart i lekegrinden. Den kommer altså til å være babyens soveplass på dagtid. Det er det som er så fint med et babynest – det kan flyttes rundt akkurat der man ønsker. Ettersom madrassen i bunn er så tykk på nestene jeg syr kan den også ligge rett på gulvet uten at babyen ligger vondt.

The white one

Dette helt hvite var en fryd å sy! Så lyst, rent og deilig. Tenk å ta bilder av en nyfødt liten klump oppi dette helt hvite babynestet – de kommer til å bli så fine. Ettersom dette ikke er sydd av restestoff som nestet over er det også mulig å bestille dette. Så dersom du ønsker et likt til din lille kan du kjøpe det HER. Det blir sendt avgårde med en helt hvit, matchende gulpepute som enkelt kan vaskes om baby skulle gulpe i nestet – så slipper man å vaske hele babynestet etter hvert uhell.

Planen er å ha dette liggende fast hos mamma! Jeg husker hvor tungvindt det var da Dennis var bitteliten og avhengig av babynestet sitt for å kunne sovne uten problem. Jeg dro det med meg på omtrent hvert besøk, noe som var veldig styrete – spesielt når den kom i tillegg til en stappfull stelleveske, bilstol og ikke minst babyen selv. Så denne gang vil jeg heller ha et babynest hos henne som brukes når vi er på besøk der, og såklart når Oliver etterhvert skal overnatte hos mormoren sin.

The blue one

Dette siste er uten blonder og pyntebånd. Rett og slett fordi jeg ønsket noe litt enklere inne på soverommet. Dette skal ligge fast i sengen vår mellom meg og Christopher. Vi samsov med Dennis det første halve året, og da brukte vi babynestet mye for at det skulle være tryggere for babyen. Da slipper vi å være redd for at vi plutselig skal rulle over den lille klumpen i løpet av natten, i tillegg til at risikoen for at han plutselig skal havne under de store dynene minker betraktelig! Et babynest i sengen var gullverdt sistgang, og jeg er helt sikker på at det kommer til å være like deilig denne gang.

Dette stoffet har jeg også en del igjen av på lager, så om du ønsker likt kan du bestille det HER. Jeg har også helt likt i rødt, bare med svaner i stedet for bamser, og skal prøve å få sydd det også ganske snart. Ønsker du riktignok å bestille et rødt før jeg har fått lagt det ut kan du sende meg en melding på facebook – så viser jeg deg bilde av stoffet der før du eventuelt bestiller!

Tenk at vi endelig har babynestene klare! Nå ble alt så mye mer virkelig ♥︎

Legg igjen en kommentar