Christopher var i en kraftig kollisjon!

I slutten av januar skjedde det noe fryktelig skummelt, som jeg ikke har skrevet noe om her enda. Nå føler jeg riktignok tiden er inne. Det var speilblankt på veiene. Klink is, snø og generelt dårlig føre. Christopher var på vei til barnehagen for å hente minsten. Bare noen hundre meter fra barnehagen, mens han stopper for å vente på klar bane til å kjøre inn på barnehagens parkering smeller det.

Dette er utenfor sentrum, fartsgrensen er 60 km/t og føret var som sagt veldig glatt. Smellet blir derfor ekstremt kraftig i det bilen bak Christopher ikke klarer å stanse i tide! Christopher som har blikket rettet fremover for å vente på klar bane skvetter til i det han kjenner hodet bli kastet fremover. Heldigvis gikk det bra både med han og fører av den andre bilen.

Begge bilene måtte riktignok kondemneres, men vi var så heldige at vi kunne kjøre med vår i mens saken ble behandlet av forsikringsselskapet. Når jeg sier vi kunne kjøre med den vil de si vi kunne gasse, bremse, svinge og blinke, men det var det. Bagasjerommet måtte vi knytte igjen med en strikk for å holde det nede, for hele låsen der ble knust. Bakre del av bilen var full av bunker og skjevheter. Bilen ulte og lagde masse ulyder mens vi kjørte ++

Uansett, poenget er at etter noe som føles som en evighet er endelig saken ferdig behandlet. Vi har levert bilen fra oss i dag, og er nå på jakt etter en ny bil! Det scrolles gjennom Finn mange ganger daglig, og jeg er så spent på hvilken bil vi ender opp med til slutt! Vi har et merke som har pekt seg ut som en stor favoritt allerede, men akkurat hvilket ønsker jeg ikke å si noe om enda.

Det jeg derimot vil er å høre deres beste biltips! Det som er viktig for oss er at bilen har god plass og stort bagasjerom. Ellers er det et stort pluss med automat og diesel – samt småting som hengerfeste og skinnseter.

Hvilken bil vil du anbefale en familie på snart fire med tilhørende bagasje? 😉

4 kommentarer om “Christopher var i en kraftig kollisjon!”

  1. Eg blei og påkjørt i rævå i januar. Heldigvis bare koppen på tilhengerfestet som måtte byttast her da.
    Godt ikkje D va me på den turen og at det gjekk fint med C 🙂

  2. Ville absolutt gått for ford! Har ford focus 2012 og elsker bilen min 😍 Ford monedo er også helt super!

  3. Ford Mondeo – driftssikre biler, god sittekomfort, god plass i baksetet til 2 stoler, godt bagasjerom. Har hatt 2 stk, nå er ungene store, og vi har skiftet til Ford Kuga, men savner virkelig den gode plassen i bagasjerommet!!!

Legg igjen en kommentar