Bildene fra mobilen min – som dere IKKE har sett!

I dag vil jeg gjøre noe litt annerledes! Jeg vil rett og slett ta dere med en tur gjennom kamerarullen på mobilen min. La oss prate litt om hva som har hendt de siste dagene. Stort og smått. Bilder jeg har knipset og historien bak dem!

Først ut er bildet over her! Denne nydelige rosebuketten fikk jeg av Christopher i går etter at han hadde vært ute en tur. Jeg satt hjemme og hørte podcast mens jeg vasket klær og tok meg av leggerutinene på Dennis. Etter noen timer kommer han hjem med denne digre, flotte buketten pent innpakket i silkepapir, og når jeg med tårer i øynene spør hva som er grunnen til at jeg får denne buketten på en helt vanlig tirsdag får jeg til svar «bare synes du fortjener det». Da klarte jeg ikke å holde tårene tilbake lenger!

Dette bildet fra søndagens gravidoppdatering har jeg også redigert i svart-hvitt. Følte det utstrålte en helt annen ro over det da, også likte jeg bildet i seg selv veldig godt – rett og slett.

Kveldens middag! Den har akkurat passert munnen på vei ned til magen. Faktisk er det rester etter en deilig laksemiddag hos mamma i går. Heldige meg fikk med meg en porsjon hjem også, så den nøt jeg altså i kveld! En av de beste fiskemiddagene jeg har spist på lenge.

Christopher er ikke den eneste jeg har fått roser av i løpet av de siste dagene! Denne flotte, gule buketten fikk jeg av farmor! Super, duper takknemlig. Den står nå og pynter opp spisebordet vårt. Så deilig med masse friske, fine blomster rundt i stuen.

ALTSÅ! Jeg er bare nødt til å ta med disse bildene her også. Knipset midt i kosestunden til mamma, Dennis, Milo og alle kosebamsene. SÅ vakkert! Dette her er ekte kjærlighet, ro og rett og slett et øyeblikk det hadde vært deilig å pause tiden på bare for å nyte enda lenger!

Tror jeg har sagt det mange ganger, men jeg er bare nødt til å nevne det igjen! DENNE BRUSEN – Guds gave til menneskene, det er jeg helt sikker på. Ingen andre kan måle seg med denne! Derfor kan dere tro jeg er lykkelig for at den er enda billigere enn den pleier nå i påsken.

Denne nydelige planten fikk jeg av mamma da hun kom innom med en helt fantastisk påskekasse til oss tidligere i uken. Usikker på om jeg har nevnt det her inne tidligere, men den var altså proppet full av masse godsaker, påskepynt, appelsinbrus, barer, sukkerfri sjokolader, chips og denne planten her. Super duper takknemlig for alle de fine menneskene jeg er så heldig å ha rundt meg!

Nå må jeg runde av her og heller flytte meg tilbake i sofaen. Ikke komfortabelt å sitte på kontorstolen med en bitteliten fot inn under ribbena! 😅 Fortell meg gjerne hva dere synes om denne type innlegg. Burde jeg gjøre det litt oftere?

Legg igjen en kommentar