Badetøyet på min ønskeliste!

reklame // nelly

TOPP HERTRUSE HER (finnes også i gul)

I dag har jeg siklet litt på alle nyhetene inne på Nelly! Det har kommet inn mange både nye og gamle favoritter av badetøy som jeg gjerne vil dele med dere. Badetøy jeg gjerne kunne tenkt meg, men som av praktiske årsaker ikke blir kjøpt i dette huset før til neste sommer. Første del av innlegget består derfor av badetøy jeg synes er superlekkert, mens andre del av innlegget er en blanding av praktisk og behagelig tøy som jeg tenker passer fint i tiden etter fødsel. Badetøy som er forholdsvis enkelt å amme med, men også lette plagg som fint kan bæres over bikinien slik at jeg føler meg litt mer komfortabel når kroppen er helt ute av form.

SORT TOPP HERORANSJE TOPP HERTRUSE HER

TOPP HERTRUSE HER

Dette settet synes jeg ser sååå sporty ut! Hadde det ikke vært for at det er veldig upraktisk å amme i hadde jeg helt klart gått til innkjøp av dette til sommeren!

TOPP HER

TOPP HERTRUSE HER

ETTER FØDSEL

TOPP HERTRUSE HERKAFTAN HER

Leopard! Jeg har egentlig alltid tenkt at klær med leopardmønster blir litt too much, men jeg kjenner jeg har snudd litt den siste tiden. Klærne over kunne jeg absolutt tenkt meg i klesskapet til tiden etter fødsel! Så lekkert, komfortabelt og ikke minst enkelt å amme i!

BADEDRAKT HER

BADEDRAKT HERTRUSE HERSKJØRT HERPLAYSUIT HER

Badedrakter og bikinitruser med høyt liv er også et genialt alternativ til de vanlige bikinitrusene når magen holder på å trekke seg sammen, og huden er slapp og gjerne full av røde, ferske strekkmerker. Ikke at det gjør noe å vise frem sannheten av kroppen etter fødsel, men jeg kjenner i alle fall med meg selv at jeg hadde følt meg litt mer komfortabel i plaggene over her enn den helt vanlige bikinien.

TOPP HERTRUSE HER

Har du kjøpt inn nytt badetøy for den kommende sesongen?

Legg igjen en kommentar